Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vatera. Ezt nagyon elcsesztem....

Vatera. Ezt nagyon elcsesztem. Hogy csináljam vissza?

Figyelt kérdés

Licitáltam egy pénztárcára, 150 Ft volt a licitem..

Csakhogy utána vettem észre a leírásban, h a postaköltség 4500Ft..:S Ennyit nem akarok adni érte.. Főleg mivel ez csak a postaköltség.:S (külföldről jön az áru)

Benne is van a leírásban hogy licitet az eladó NEM töröl:S

Most hogy lépjek vissza??

Ha nem fizetem ki a terméket, per lesz a dologból?

Tudom én voltam a hülye, nem szoktam pedig ilyen figyelmetlen lenni:8 Verem is a fejem a falba:S

Azt is tudom, h benne van a szabályzatban h szerződéskötésnek minősül ha licitálok:S

Most mit csináljak?:(

1 óra és vége a licitnek:S

2011. jún. 17. 17:12
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Még nem írt vissza

Sztem nem olvasta még a mailjeit..

De amint ír, megosztom veletek;)

Még1x köszi mindenkinek a javaslatokat, segítséget!

2011. jún. 18. 08:30
 22/24 anonim ***** válasza:

Az az oka az ilyen magas postaköltségnek mert az eladási jutalékot a termék ára után kell fizetni, így ha azt a postaköltséggel kompenzálja, nagyobb a haszna. Külföldi aukció oldalakon is van ilyen.

Én is eladó vagyok. Vanhogy 2 hétig nem jelentkeznek aztán írnak egy mailt hogy fizetési nehézségeik támadtak mert meghalt az anyjuk vagy a kutyájuknak abortusza volt meg egyéb kitalált f@szságok de nem tehetem hogy negatívat adok mert akkor ők is azt teszik és az a lehető legrosszabb egy eladónak.

A te eladód sem akar több negatívot begyűjteni nyilván így szerintem egy életszagú kamu dumával ráveheted hogy törölje az aukciót. Pl írd neki hogy nem láttad a postaköltséget és nincs ilyen sok pénzed mert diák vagy és nem dolgozol és azt hitted hogy 500 Ft-ért hozzájutsz. A legrosszabb ami történhet hogy negatív értékelést ad, azt meg xard le. Ne értékeld. Ha ő értékel előbb akkor láthatod hogy ő negatívat ad-e. Ha nem akkor neked sem kell, ha meg igen akkor figyelmeztesd a többi vásárlót az értékelésen keresztül hogy ez egy csaló.

Amúgy meg ha csak vásárló vagy akkor nem olyan lényeges az a negatív értékelés, mivel attól még tudsz vásárolni, viszont ha eladó vagy akkor nem fognak tőled venni semmit mert félni fognak. Vagy egyszerűen csinálj egy új felhasználói fiókot és kész.

2011. jún. 18. 09:59
 23/24 A kérdező kommentje:

Na, a probléma megoldódott!!

Az eladó nagyon kedves volt, azt írta, h mivel 1 Ft-ért kelt el a termék,(ami végülis pontosan nem igaz, mert ugyan 1 Ft-os aukció volt, de én 151 Ft-ért ütöttem le) ezért elállhatok a vásárlástól..

Ő semlegesen fog engem értékelni!!

Én meg pozitívan őt:)

köszönöm mindenkinek a segítséget;)

2011. jún. 19. 17:38
 24/24 A kérdező kommentje:

köszi utolsó válaszadó!

Igen, csak vásárló vagyok..

Amúgy simán eléfogadtam volna a negatívot is, de rendes volt az eladó.

Máskor meg 5x elolvasom a leírást:D

2011. jún. 19. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!