Vatera. Ezt nagyon elcsesztem. Hogy csináljam vissza?
Licitáltam egy pénztárcára, 150 Ft volt a licitem..
Csakhogy utána vettem észre a leírásban, h a postaköltség 4500Ft..:S Ennyit nem akarok adni érte.. Főleg mivel ez csak a postaköltség.:S (külföldről jön az áru)
Benne is van a leírásban hogy licitet az eladó NEM töröl:S
Most hogy lépjek vissza??
Ha nem fizetem ki a terméket, per lesz a dologból?
Tudom én voltam a hülye, nem szoktam pedig ilyen figyelmetlen lenni:8 Verem is a fejem a falba:S
Azt is tudom, h benne van a szabályzatban h szerződéskötésnek minősül ha licitálok:S
Most mit csináljak?:(
1 óra és vége a licitnek:S
Még nem írt vissza
Sztem nem olvasta még a mailjeit..
De amint ír, megosztom veletek;)
Még1x köszi mindenkinek a javaslatokat, segítséget!
Az az oka az ilyen magas postaköltségnek mert az eladási jutalékot a termék ára után kell fizetni, így ha azt a postaköltséggel kompenzálja, nagyobb a haszna. Külföldi aukció oldalakon is van ilyen.
Én is eladó vagyok. Vanhogy 2 hétig nem jelentkeznek aztán írnak egy mailt hogy fizetési nehézségeik támadtak mert meghalt az anyjuk vagy a kutyájuknak abortusza volt meg egyéb kitalált f@szságok de nem tehetem hogy negatívat adok mert akkor ők is azt teszik és az a lehető legrosszabb egy eladónak.
A te eladód sem akar több negatívot begyűjteni nyilván így szerintem egy életszagú kamu dumával ráveheted hogy törölje az aukciót. Pl írd neki hogy nem láttad a postaköltséget és nincs ilyen sok pénzed mert diák vagy és nem dolgozol és azt hitted hogy 500 Ft-ért hozzájutsz. A legrosszabb ami történhet hogy negatív értékelést ad, azt meg xard le. Ne értékeld. Ha ő értékel előbb akkor láthatod hogy ő negatívat ad-e. Ha nem akkor neked sem kell, ha meg igen akkor figyelmeztesd a többi vásárlót az értékelésen keresztül hogy ez egy csaló.
Amúgy meg ha csak vásárló vagy akkor nem olyan lényeges az a negatív értékelés, mivel attól még tudsz vásárolni, viszont ha eladó vagy akkor nem fognak tőled venni semmit mert félni fognak. Vagy egyszerűen csinálj egy új felhasználói fiókot és kész.
Na, a probléma megoldódott!!
Az eladó nagyon kedves volt, azt írta, h mivel 1 Ft-ért kelt el a termék,(ami végülis pontosan nem igaz, mert ugyan 1 Ft-os aukció volt, de én 151 Ft-ért ütöttem le) ezért elállhatok a vásárlástól..
Ő semlegesen fog engem értékelni!!
Én meg pozitívan őt:)
köszönöm mindenkinek a segítséget;)
köszi utolsó válaszadó!
Igen, csak vásárló vagyok..
Amúgy simán eléfogadtam volna a negatívot is, de rendes volt az eladó.
Máskor meg 5x elolvasom a leírást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!