Jelentkeztem a tescoba munkára és felhívtak de nem tudtam beszélni azt mondtam hogy visszahívom őket. Ezt elcsesztem?
próbáltam telefonálni de nem sikerült mert nem kapcsolt a vonal vagy valami gondja volt nem tudom.
Még egy kérdés:
Ha telefonáltak mit akarhatnak? pl interjú?
Szia!
Hát ha felhívtak több, mint valószínű hogy interjút akartak tartani veled.Párommal is ez volt (csak ő épp tudott beszélni), behívták rá egy hétre már dolgozott és még most is ott van immár 2éve. Próbáld meg minél többször hívni őket, mert lecsúszhatsz a munkáról.
utolsó vagyok
Szombaton nincs munkaügy legalábbis itt nálunk szegeden.
amúgy miket kérdeznek egy ilyen interjún?
árufeltöltőnek meg árellenőrnek jelentkeztem nem tudom melyikre hívnak:D
Páromnak ilyen kérdésekre kellet válaszolnia ,hogy: mennyire komolyan gondolta-e ezt a munkát? Volt-e már előtte ilyen jellegű munkahelye? Büntetett előéletű-e? Van-e tetoválása látható helyen mert ha van le kell ragasztani ( neki van a vállán de a póló pont eltakarja ezért nem volt belőle baj.) Meg volt egy olyan, hogy szimbólumokat mutattak neki pl.: lóhere,jegygyűrű, fehér galamb, halálfej és e közül kellet választani. (Gondolom ezzel nézték hogy mennyire megbízható pl. ha söröskorsót választott volna akkor elbaszta volna a renoméját(: )
Kérni fognak erkölcsi bizonyítványt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!