Jelentkeztem a tescoba munkára és felhívtak de nem tudtam beszélni azt mondtam hogy visszahívom őket. Ezt elcsesztem?
Figyelt kérdés
próbáltam telefonálni de nem sikerült mert nem kapcsolt a vonal vagy valami gondja volt nem tudom.
Még egy kérdés:
Ha telefonáltak mit akarhatnak? pl interjú?
2011. szept. 30. 21:31
12/21 A kérdező kommentje:
majd hívnak valamikor a héten vagy jövő héten interjúra interjúra.(most már csak az utóbbira van esély:D)
amúgy ha ide nem is vesznek fel lesz munkám máshol novembertől.csak ha felvennének a tescobe ezt választanám.
2011. okt. 14. 22:13
13/21 A kérdező kommentje:
ja és azóta amúgy hívtak még egyszer csak nem vettem fel ezután hívtam vissza őket egy nappal.
2011. okt. 14. 22:14
14/21 A kérdező kommentje:
javítás: hívnak interjúra
2011. okt. 14. 22:29
15/21 A kérdező kommentje:
ja nem csak kétszer írtam az interjút. fáradt vagyok én már:D
2011. okt. 14. 22:31
18/21 A kérdező kommentje:
szerintem semmi esélyem.gondolom azért azt mégse mondhatta hogy kopjak le vagy valami:D
2011. okt. 15. 13:31
19/21 A kérdező kommentje:
de ha meghirdetnek neten egy állást jelentkezem rá:) most épp nincs.
2011. okt. 15. 22:46
20/21 anonim válasza:
Egyszer odáig süllyedtem hogy be kellet adnom a tuskóknak a jelentkezésemet. mire felhívtak, szerencsére találtam munkát.
A tuskó nem munkaadó a tuskó csak tuskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!