Vállalkozói hitel induló vállalkozásnak. Hogyan?
Szeretném megvalósítani egyik ígéretes projektemet, viszont ahhoz egy mini gyárat kéne vállalkozásom tulajdonába tudnom. Magyarán kell ipari ingatlan/csarnok, pár gép. Lényeges kiadásaim lényegében ez mind az elindulásnál.
20 millió forintot szeretnék felvenni. (megjegyzésképp a Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása c. pályázaton részt veszek jelenleg)
Viszont 10% önerőm sincs jelenleg. Sem biztosítékaim.
Budapest Bank kínál jelzálog-vállalkozói hitelt.
Nem tudom ott szükséges-e önerő, erről nem láttam információt sehol, ellenben azt igen, hogy biztosítékként magán-, ill. vállalkozás tulajdonába lévő ingatlant fogadnak el.
Nos, ha én a hitelből vásárolnék ingatlant, azt elfogadják biztosítéknak?
Továbbá gondolom minimum a hitelösszeg 100%-a és az egy éves kamat értékét kell elérnie az ingatlannak.
Na már most én a 20 millióból, maximum 10 milliót szánnék ingatlanra, tehát ez a megoldás nekem nem lenne megfelelő.
Fő kérdésem tehát, hogy olyan lehetőség, kiskapu létezik-e, hogy ezen problémát orvosolni tudjam, és felvehessem a hitelt?
Óvatosságra intéseket köszönöm, de elsődlegesen témába válaszokat várok és köszönök előre is!
Ha életképes ötleted van és magánemberként tudsz hozzá fedezetet biztosítani, akkor mi tudunk segíteni. Nem BANK vagyunk, és emiatt rugalmasabban kezelünk több elbírálási szempontot.
Kezdő vállalkozásokat is finanszíroztunk már. És ami a lényeg! A ker.BANKOK aránytalanul magas feltételeket támasztanak az egyébként is kedvezőtlen hitelkonstrukció mellé...
Írtam privátban is. Üzenj, ha még aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!