Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Takarék szövetkezetes hitel...

Takarék szövetkezetes hitel végrehajtás alatt?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni egy Takarék szövetkezetes hitel kapcsán.Mely 2008 júliusában lett felvéve 1millió ft.Kb 2év után nem tudtuk fizetni húztuk halasztottuk tudom nem jól tettük. De 2012 júliusban kaptunk egy kimutatást miszerint a tartozás 1320858 ft ebből a tőke 872778 ft.

Végrehajtásra került sor a fizetésemből vonják

én voltam a kezes. Ezzel eddig semmi baj csak azt nem értem hogy miért akarnak behajtani rajtam 2.2 milla összeget? Ezt küldte ki a végrehajtó. Ez ellen lehet e tenni valamit vagy roskadjak bele a visszafizetésbe?

Ugyanis én ugy tudom hogy ez a köcsög takarék évente ugyanúgy rárakja az éves kamatot igy amennyit egy évben befizetek azt év végén viszi a kamat. Igy sose lesz vége a hitelnek.

Ebben kérem ha tud valaki segítsen.

Köszönöm!

2013. dec. 19. 19:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!