Ha kezességet vállaltam egy ismerosom hiteléért és nem fizeti, nyithatok kulfodon számlát anélkul, hogy a végrehajtó megtudná?
Figyelt kérdés
A végrehajtó blokkolta a számlámat, ezért meg is szuntettem azt. Szlovákiában élek, a kérdésem: ha Magyarországon nyitok számlát, ráteheti a végrehajtó a kezét a pénzemre? Kinyomozza, hogy kulfoldi számlám van?2013. dec. 14. 10:34
1/5 anonim válasza:
Ki bizony. Ezzel a kezességel borzasztóan rosszul jártál.
2/5 anonim válasza:
Ez igy kicsit budos....blokkolt szamlat nem tudzs megszuntetni....
DE EU-n belul kerheto inkasszo azzal vigyazz
3/5 A kérdező kommentje:
Ebben nincs semmi extra, két bankban volt számlám, bementem, elmondtam a szitut és simán megszuntették.
2013. dec. 14. 10:53
4/5 anonim válasza:
Elvileg igen, de a gyakorlatban ez nem ilyen egyszerű, pláne ha nem is szerez tudomást róla.
5/5 anonim válasza:
Elvileg, ha rájön rá tudja tenni a kezét, de normális jogi úton ez minimum egy évet igénybe vehet, akkor pedig nyíthatsz egy másik számlát pl. Ausztriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!