Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Devizahitelesek, őszintén, ti...

Devizahitelesek, őszintén, ti elolvastátok azt, hogy milyen szerződést írtok alá?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 21:13
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
25%

Igen,elolvasták! De az ügyintézés menete: adásvétel, hitelügyintézés! Tehát mikor aláírod a hitelszerződést, kényszerhelyzetben vagy az adásvételben vállaltak miatt! Ki van ez találva, hidd el!

Most nem adnak már 35 évre hitelt, érdekes ezzel az üggyel egyetemben a hitelezés is átalakult! De ezért jó pár embernek pofára kellett esnu...

2013. dec. 19. 06:52
 22/55 anonim ***** válasza:
73%

"De hogyan vettél volna fel. Forintba hitelt, ha nem adtak...ezt magyarázd meg!!!"

Akkor az azt jelenti, hogy nem vagy hitelképes, ezért NEM veszel fel hitelt.

2013. dec. 19. 10:25
 23/55 anonim ***** válasza:
42%

"Igen,elolvasták! De az ügyintézés menete: adásvétel, hitelügyintézés! Tehát mikor aláírod a hitelszerződést, kényszerhelyzetben vagy az adásvételben vállaltak miatt! "

Miért is lennének kényszerhelyzetben? Az adásvételtől fizetésképtelenség miatt el lehet állni, amúgy is függő hatállyal írják az ilyesfajta szerződéseket (most nem megyek bele hogy mi is ez), de ha mégis aláírja az adásvételt és tartani akarja magát a benne foglaltaktól, akkor már látni lehet, hogy 8 millióért akarom venni, de nincs csak 2 millióm, hoppá.

"35 évre vettem fel a hitelt, mert ilyen hosszú idő alatt bármi történhet, nyerhetek, stb"

Ez igen, akár nyerhetsz is :D Előre megfontolt, életre tervező ember lehetsz.

2013. dec. 19. 12:00
 24/55 anonim ***** válasza:
95%

Szerencsére sikerült a 35 évet 15-re csökkenteni átváltáskor.

7 év alatt azért változott a hozzáállásom... :)

2013. dec. 19. 14:25
 25/55 anonim ***** válasza:
32%

"Miért is lennének kényszerhelyzetben? Az adásvételtől fizetésképtelenség miatt el lehet állni, amúgy is függő hatállyal írják az ilyesfajta szerződéseket (most nem megyek bele hogy mi is ez), de ha mégis aláírja az adásvételt és tartani akarja magát a benne foglaltaktól, akkor már látni lehet, hogy 8 millióért akarom venni, de nincs csak 2 millióm, hoppá"

:-) te se lttál még adásvételi szerződést...

2013. dec. 19. 14:55
 26/55 anonim ***** válasza:
0%

":-) te se lttál még adásvételi szerződést..."

Elég sokat látok nap, mint nap, elhiheted...

2013. dec. 19. 15:06
 27/55 anonim válasza:
77%
Én csak azt nem értem, hogy aki forint hitelt vett fel annak miért emelkedett meg a törlesztőrészlete a duplájára. Szóval nem csak a devizával van a baj az egész rendszerrel. Mivel egyoldalúan módosíthatnak mindent. Itt kezdődik a baj.
2013. dec. 20. 13:01
 28/55 anonim ***** válasza:
35%
Tévedsz utolsó. Ott kezdődik a baj, hogy az emberek rászoktak arra, hogy mindent egyszerre akarnak. Szép autó, többszobás ház és utazgatás nélkül már el se tudják képzelni az életüket. Én ezt meg is értem, mivel ezek nélkül én sem tudom elképzelni, csakhogy ezekért a dolgokért tenni kell. És nem egy 35 évre szóló devizaszerződés aláírása jelenti a megoldást. Régen az emberek gyűjtöttek, mellékállást vállaltak el és fokozatosan építették fel a házukat vagy több év gyűjtögetés után vették meg. Ez sokszor 5-10 évebe is beletelt, de legalább nem adósodtak el egy életre. Én is ezt láttam a szüleimtől. Gyereket is úgy vállaltak, hogy volt hova. ez viszont sajnos mára már teljesen kiment a divatból. A probléma itt kezdődik.
2013. dec. 20. 18:35
 29/55 anonim ***** válasza:
82%
Nem, a probléma ott kezdődik, hogy a fizetésből nem lehet szinte megélni sem.
2013. dec. 20. 20:49
 30/55 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó jól látod a dolgok miértjét,de hogy a kérdésre válaszoljak,..igen elolvasták,de magasról tettek rá,hogy mi is van mögötte,hisz a banki alkalmazott szinte megesküdött rá,hogy az árfolyam kizárólag lefelé mozoghat és az a hülye aki ezt nem veszi igénybe,nem is mondhatott mást,mert annál több volt a fizetése minél több hitelt helyezett ki.Akkoriban egy furgont szerettem volna venni,besétáltam a kereskedésbe,előadtam a szándékot,persze azonnal kávé üdítő meg minden,egészen addig míg a fizetési konstrukcióhoz nem értünk.Akkor közöltem,hogy én úgy képzelem el,hogy leszámolom a pénzt ,aztán beülök az új autóba és hazamegyek,de még a végére sem értem,azt vettem észre,hogy az "értékesítő" kolléga ott hagyott mondván,hogy ő még kp-re nem adott el autót és az a vállalkozó tök-hülye aki nem hitelre vesz.Azóta már tönkre ment a kereskedés,persze a hitelek miatt.
2013. dec. 20. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!