Londoni nyári munka miatt a HSBC-nél nyitottam passport accountot. Viszont már 3 éve hazautaztam, nem szándékozom visszamenni, és a kártyát sem fogom használni soha Lehetséges, hogy egyszer behajtják rajtam a tartozást?
biztos hogy behajtják, hiszen a passport accountnak havi díja van, ha nem mondod le, a tartozás csak nő és nő!
a számlát meg kellett volna szüntetned mikor hazajöttél.
Ha nem mész vissza Angliába többet, akkor az életben nem fognak rajtad behajtani néhány fontot, a levelek csak automatikusan mennek mivel tartozol.
Viszont amiért egyetértek az előttem szólóval h ki kellene egyenlítened a tartozást, mivel ha valaha úgy döntesz h visszamész dolgozni, nehéz lesz úgy bankszámlát nyitni h rajta leszel a "fekete listán", márpedig bankszámla nélkül nincs munka (legális).
Én hagytam az ingyenes Natwest számlámon pár fontot mikor hazajöttem, 4 év után mintha mi sem történt volna használtam tovább a számlám, csak bejelentettem az új lakcímem. Ha nincs rajta pénz akkor Natwest-nél 3 év után szüntetik meg automatikusan a számlát, ha hagysz rajta valamennyit akkor nagyon sokáig hozzá sem kell nyúlnod, még kamatozik is néhány p-t:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!