Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem féltetek visszamenni munkába?

Nem féltetek visszamenni munkába?

Figyelt kérdés
Nekem most mondták, hogy nem a régi munkakörömbe vesznek vissza, hanem majd ahol hely lesz. Hát, nekem ehhez semmi kedvem, most újat betanulni. Mi van, ha nem is tudom megtanulni? Vagy nagyon strapás lesz 2 gyerek mellett? Teljesen beparáztam.
2012. jan. 10. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem örülj, hogy egyáltalán visszavesznek és nem küldenek el helyből
2012. jan. 10. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Tőlem meg azt kérdezték, hogy hogy fogom bírni a reggel 6-tól este 8-ig tartó munkanapokat...

Mindezt persze 40 órás munkahetet tartalmazó szerződéssel, túlóra díj nélkül.

Meg hogy készüljek fel, hogy "fentről" minden nap cseszegetni fognak valamiért, mert nem fogják fel, hogy válság van és ilyenkor nemhogy forgalmat nem lehet növelni, de örüljünk, hogy még vannak vásárlók... Amúgy területi képviselő vagyok egy multinál.

2012. jan. 10. 12:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem küldhet el, amíg a gyerek be nem tölti a 3.-at. Pedig nincs rám szükség, az egyértelmű. Én is félek, hogy betesznek egy olyan helyre, hogy magamtól mondjak fel. A régi helyem jó volt, mert meg tudtam csinálni a melót időben, nem kellett túlórázni, pedig ennél a cégnél ez ritka beosztás. (Én is multinál vagyok, számviteles). Vannak olyan helyek, ahol még hétvégén is bemennek dolgozni, persze itt sem fizetik ki.
2012. jan. 10. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!