Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Anyukák! Nektek milyen hitelet...

Anyukák! Nektek milyen hiteletek van? Melyik banknál vettétek fel, és mennyit? Mennyi a havi törlesztőtök?

Figyelt kérdés
Mi is hitelt akarunk felvenni ház vásárlására, ezért érdekel.
2013. ápr. 18. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Nekünk 2 részletben van a 8 millió. Van egy 5 milliós az 15 éves, a 3 milliós 20 éves. Az 5 millás 8 év múlva jár le, a másik 16.

A szomorú az egészben, hogy az 5 milliós hitelre az eddig eltelt 7 év alatt már több, mint 5 millát kifizettünk. És még 8 év van belőle vissza! Mennyi lesz így a végére???

2013. ápr. 18. 21:25
 12/14 anonim válasza:
Ötödik voltam. Még kb. 11-12 évig fogjuk fizetni, s másfél éve törlesztünk.
2013. ápr. 18. 21:38
 13/14 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

2007-ben vettünk fel devizahitelt. MKB Banktól 9millió ft lakáshitelt, majd a 180-as végtörlesztés alkalmával átváltottuk a hitelünket ft hitelre.

amikor felvettük, akkor 62ezer ft lett volna hosszú távon, de felment néha több, mint 100ezerig. Jelenleg62ezer ft körül van a törlesztőnk és egyelőre a referencia kamat csökkenése miatt fél évente a törlesztőnk is csökkent.

2013. ápr. 18. 22:56
 14/14 anonim válasza:

2.vagyok.

25(!)év!!!!!De igyekszünk félretenni,gyűjteni,hogy előtörlesszünk valamennyit belőle,mert így ez baromi sok idő,és baromi nagy kamat...:-(

2013. ápr. 19. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!