Anyukák! Nektek milyen hiteletek van? Melyik banknál vettétek fel, és mennyit? Mennyi a havi törlesztőtök?
Lakáshitel,OTP bank,2.940.000-et,mert ennyi kellett még.
Mindig a BUBOR jelenlegi állása szerint fizetjük,olyan 30.000 e havonta.Van mikor picit több,de van mikor picit kevesebb.
Azontúl van még egy személyi kölcsönünk,ami havonta olyan 12-13.ezer.
OTP, otthonteremtesi hitel, huf alapu, 20 evre, 4,8 m. Havi 30 ezer forint 5 evig, uzana 35.
Jovore jar le a lak.takarek, azt termeszetesen belerakjuk. Igy csokken 1 m a hitel. Most nyitottam egy uj lak. Tak.-ot, havi 20ert, 5 evre.
Amikor lejar az allami tamogatas, akkor jar le ez is. Szamitasok szerint utana csak 800-1m marad fent 15 evre. Dejovore megint nyitunk a ferjem nevere egy takarekot, ami az allami utan egy evvel jar le.
Szoval kb. 6-7 ev alatt visszatorlesztjuk a hitelt.
MKB-nál vettünk fel 10 milliót. Havonta kb. 100 ezret törlesztünk, nem tudom pontosan.
Ezen kívül nekem van még kb. 1 milliós diákhitelem. Szerencsére a kamatokat elengedik, míg gyesen vagyok, ezen elég sokat lehet spórolni. ;)
Nekünk "csak" kocsihitelünk van.
Kb 29 szokott lenni havonta, követi az eurót, most legutóbb majdnem 31 volt, de fizettem már 27-et is. Még egy bő évig fizetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!