Anyukak akik hitelre vettetek hazat, mennyi idosok lesztek amikor lejar a hiteletek?
Figyelt kérdés
Felre ne ertsetek senkinek nem akarok turkalni a penzugyi dolgaiba csak kivancsi vagyok mert valamelyik nap elgondolkodtam, hogy 48 eves leszek mire a mienk lesz a hazunk. Most 33 eves vagyok.2012. márc. 7. 15:42
1/15 anonim válasza:
52, most 33 éves vagyok. Tavaly vettünk fel lakáshitelt 20 évre.
2/15 anonim válasza:
Én meg 60 lennék. Bár nem várjuk ki, ha kicsit erősödik az ingatlanpiac, eladjuk.
3/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom, hogy valaszoltatok. En 27 voltam amikor hazat vettunk a ferjem 10 evvel idosebb es 21 evre vettuk fel a hitelt. Szornyu nehez, sokszor ugy erzem, hogy az igazi hasznat az egesznek csak a kisfiam fogja majd latni mert az ove lesz egyszer. Mi csak fizetjuk, fizetjuk, fizetjuk es szamolgatunk minden honapba.
2012. márc. 7. 15:50
5/15 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mi is fizetünk havi 55ezret,de a főbérlőnek!Abból semmit nem lát majd a kisfiam sajnos!Szóval ne bánd!
6/15 anonim válasza:
50... Az itt játszó, tündéri kétévesem meg 25. Szép kilátások. :S
De még mindig jobb, mint pl. anyósnál élni...
7/15 anonim válasza:
Én annyi, mint te. Ezt is úgy sikerült elérni, hogy végtörlesztéskor felvett új hitelnek feleannyi a futamideje. Amúgy 63 lett volna..
8/15 anonim válasza:
Nekünk "szerencsénk", hogy Békés megyében olcsók a házárak, így mi csak 8 évre adósodtunk el. Tavaly vettük fel, 41 leszek, mire letelik.
9/15 anonim válasza:
2035-ben,56éves koromban "lesz az enyém a lakásom". 32éves vagyok és már most kezdek beleőszülni! Nagyon-nagyon remélem hogy minél hamarabb sikerül eladni!
10/15 anonim válasza:
9es vagyok.
Engem is csak az vigasztal hogy a kislányunknak legalább lesz egy lakása (nagyon bízom benne hogy semmi nem jön közbe),és nem úgy indul neki az életnek mint mi! Én és a párom semmi nélkül a nulláról indultunk,másik gyerekről meg álmodni sem merünk(egyenlőre)!
(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!