Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol lehet kapni 1.600. 000-2....

Bedybaba kérdése:

Hol lehet kapni 1.600. 000-2. 000. 000 Ft között hitelt, ingatlan bevonása nélkül?

Figyelt kérdés
A meglévő hitelek kiváltására szeretnénk felhasználni a nagy részét ami már meghaladja a 1.300.000 Ft-ot. Hozzáértők válaszát várjuk!

2013. febr. 15. 17:03
1 2 3 4
 31/39 hájaaa ***** válasza:
79%
Igen! A világ hibás nem TE! Ez a felfogás rendkívül jövedelmező...
2013. febr. 17. 16:11
 32/39 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező nem unod még? Nem elég, hogy buta vagy és tudatlan még arrogáns és lekezelő is mellé. Mégis, mit vártál ilyen reakciók után?

Inkább húzd be füled farkad és szívódj fel. Itt már segítséget úgy sem fogsz kapni.

2013. febr. 17. 16:15
 33/39 anonim ***** válasza:
79%

Ellenkezőleg, ez a normális.

Én nyíltan leírok mindent, nem kell nekem semmit privátba írni ezzel kapcsolatban. Itt is vállalom, mindenki előtt. Általában minden privát üzenetet olvasás nélkül törlök, ha tudom, kitől jön. Aki fontos nekem, az nem ITT ír nekem privátot.

Egyébként viszont - megintcsak - ennél fontosabb és informatívabb volt az, amit ide írtam, nyilvánosan.

Ezt tanuld meg felismerni, és az érzelemvilágodat különválasztani a valóság tényeitől.

Mert én az utóbbiról beszélek.

2013. febr. 17. 16:24
 34/39 Flector 67 ***** válasza:
86%

Mellesleg vicces, hogy nem fontos neki hány évre veszi fel, de ha a tripláját kell majd a végén visszafizetni, majd csak lesni fog boci szemekkel.

Egyébként a gazdagok is vesznek fel hitelt.

2013. febr. 17. 19:05
 35/39 A kérdező kommentje:
Hisztek amit akartok, nem érdekel! Amúgy meg már megoldottam, magamtól...még is több az ész nálam mint nálatok! (tisztelet a kivételnek) XD
2013. febr. 20. 23:06
 36/39 Flector 67 ***** válasza:
89%
Megoldottad magadtól, amit amúgy is neked kéne megoldani? Lehidalok. Mellesleg, ha tényleg annyi eszed lenne, nem kellene hitelt felvenned. Ennyi.
2013. febr. 21. 11:39
 37/39 anonim ***** válasza:
79%
:))))))
2013. febr. 23. 07:39
 38/39 anonim ***** válasza:

jah... rajott a kiscsaj hogy ha hozzaertok valaszat szeretne, azaz hitelugyintezoket akkor bepakolja a pici labait a bankba es ott kerdezoskodik nem pedig egy netes oldalon hurrogja le a segito szandeku embereket...

nah az ilyeneket utalom.

es hogy sikerult am olyan ugyesen megoldani nah?

elmentel egy hiteltanacsadohoz mi?

ugh hogy fejet hajtunk hatalmas intelligenciad elott.

2013. márc. 12. 00:15
 39/39 anonim ***** válasza:
Elment a falu végi uzsoráshoz, aki "jó kondíciókkal" adott hitelt!
2013. márc. 12. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!