Hol lehet kapni 1.600. 000-2. 000. 000 Ft között hitelt, ingatlan bevonása nélkül?
Kérdező nem unod még? Nem elég, hogy buta vagy és tudatlan még arrogáns és lekezelő is mellé. Mégis, mit vártál ilyen reakciók után?
Inkább húzd be füled farkad és szívódj fel. Itt már segítséget úgy sem fogsz kapni.
Ellenkezőleg, ez a normális.
Én nyíltan leírok mindent, nem kell nekem semmit privátba írni ezzel kapcsolatban. Itt is vállalom, mindenki előtt. Általában minden privát üzenetet olvasás nélkül törlök, ha tudom, kitől jön. Aki fontos nekem, az nem ITT ír nekem privátot.
Egyébként viszont - megintcsak - ennél fontosabb és informatívabb volt az, amit ide írtam, nyilvánosan.
Ezt tanuld meg felismerni, és az érzelemvilágodat különválasztani a valóság tényeitől.
Mert én az utóbbiról beszélek.
Mellesleg vicces, hogy nem fontos neki hány évre veszi fel, de ha a tripláját kell majd a végén visszafizetni, majd csak lesni fog boci szemekkel.
Egyébként a gazdagok is vesznek fel hitelt.
jah... rajott a kiscsaj hogy ha hozzaertok valaszat szeretne, azaz hitelugyintezoket akkor bepakolja a pici labait a bankba es ott kerdezoskodik nem pedig egy netes oldalon hurrogja le a segito szandeku embereket...
nah az ilyeneket utalom.
es hogy sikerult am olyan ugyesen megoldani nah?
elmentel egy hiteltanacsadohoz mi?
ugh hogy fejet hajtunk hatalmas intelligenciad elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!