Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol lehet kapni 1.600. 000-2....

Bedybaba kérdése:

Hol lehet kapni 1.600. 000-2. 000. 000 Ft között hitelt, ingatlan bevonása nélkül?

Figyelt kérdés
A meglévő hitelek kiváltására szeretnénk felhasználni a nagy részét ami már meghaladja a 1.300.000 Ft-ot. Hozzáértők válaszát várjuk!

2013. febr. 15. 17:03
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Nincs adóstárs, és 1 főre esik a jövedelem!!!
2013. febr. 15. 23:38
 12/39 anonim válasza:
100%

A lényeg , hogy a törlesztórészle ne haladja meg 33.33% ot. Ez minden banknál így van a többit bank válogatja és az is jó ha bankártyára érkezik a jövedelem. Akkor m

ég munkáltató se kell álltalába.

2013. febr. 16. 08:41
 13/39 anonim ***** válasza:
85%

Én nem értem azokat, akik válaszolgatnak itt ennek az elszállt kis p.csának :D

Én csak röhögök rajta :D :D :D

2013. febr. 16. 12:38
 14/39 Flector 67 ***** válasza:
93%
Én nem tudom rajta röhögni. Rendkívül buta, már az írásából is látszik. Ők vonulnak ám teliszájjal az utcára, hogy mocskos bankok takarodj....
2013. febr. 16. 13:44
 15/39 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok elszállva magamtól! Ti vagytok elszállva! Én csak keresem a lehetőségeket, hogy jobban éljünk! Én még tanulok, így nem tudok dolgozni mellette! Ha megtehetném, dolgoznék és nem lenne problémája a barátomnak, mert sokat segítenék neki anyagilag is! Szóval hogy itt szitkozódtok elég szánalmas. Semmi tisztelet nincs bennetek, (ami kiderült az írásaitokból, persze van kivétel), én csak azt adom amit kapok! Nagyon szomorú, hogy ismeretlenül le kis pics@zol bárkit, holott nem ismered! Ezek a dolgok mind a t@hóságra utalnak! Én tisztelet tudó ember vagyok azokkal akik szintén azok velem! De ha nem ezt kapom,visszájára fordul az egész!Ha már itt tartunk, hogy ki kit fik@z, értelmibb vagyok mint ti! Az, hogy nem vagyok otthon a banki dolgokban az azért van mert eddig nem foglalkoztatott a téma! Azért írtam az oldalra, hogy ezzel foglalkozó személyek válaszoljanak nekem, nem pedig kritizáljanak! Otthon kéne söprögetni, másoknak meg segíteni!De szerencsére van köztetek valaki aki normálisan reagált a kérdésemre! Leginkább egy bank neve érdekelne és annak valamelyik hitelformációja. Ennyi....
2013. febr. 16. 14:26
 16/39 Flector 67 ***** válasza:
92%

Értelmibb vagy? Biztos? Nem kell privát üzenettel bombáznod, nyugodtan írhatsz itt is.

Mellesleg, ha hozzáértő válaszára vágysz, talán el kéne menni egy bankba érdeklődni nem?

Egyébként, ha elfogadsz egy tanácsot: ne kerülj hitelspirálba.

2013. febr. 16. 14:37
 17/39 anonim ***** válasza:
87%
Ha tisztelettudó lennél, akkor nem egy "Mondtam, hogy hozzáértők válaszát várjuk!" beszólással indítottál volna, hanem mondjuk azzal, hogy köszönöm a választ!
2013. febr. 16. 14:39
 18/39 A kérdező kommentje:

Ezzel nem tudok egyetérteni!

Olvasd vissza:

A csapból is személyi kölcsönök folynak. Itt a GYK-n is folyamat itt világít!...

Már az ahogy a mondat kezdődik...támadó, hiszen leszólsz, hogy nézzek már körbe! Hidd el már százszor átnéztem minden bankot! De remélem valaki tud újat mutatni, mondani!

2013. febr. 16. 15:38
 19/39 Flector 67 ***** válasza:
87%
Itt nem fogsz jobb ajánlatot kapni, mint egy bankban.
2013. febr. 16. 16:23
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ennek az a módja, hogy bemész több bankhoz, elmondod mennyi pénzt szeretnél, mennyi a jövedelem, hány adós van - és erre mit tudnak ajánlani. Aztán összehasonlítod az ajánlatokat és amelyik a legkedvezőbb, azt választod.

Fontos, hogy a havi kamatokat számold ki, kamatos kamattal, futamidő végéig - hogy lásd, mennyit kell összesen visszafizetni, annuitásos-e a hitel. Ha ezeket figyelmen kívül hagyjátok, elég csúnya összeg tud a futamidő végére összejönni.

Azt megkérdezhetem, hogy ha 1,3 millió a kiváltandó hitel, miért szeretnétek 2 milliót felvenni?

2013. febr. 16. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!