Hol lehet kapni 1.600. 000-2. 000. 000 Ft között hitelt, ingatlan bevonása nélkül?
A lényeg , hogy a törlesztórészle ne haladja meg 33.33% ot. Ez minden banknál így van a többit bank válogatja és az is jó ha bankártyára érkezik a jövedelem. Akkor m
ég munkáltató se kell álltalába.
Én nem értem azokat, akik válaszolgatnak itt ennek az elszállt kis p.csának :D
Én csak röhögök rajta :D :D :D
Értelmibb vagy? Biztos? Nem kell privát üzenettel bombáznod, nyugodtan írhatsz itt is.
Mellesleg, ha hozzáértő válaszára vágysz, talán el kéne menni egy bankba érdeklődni nem?
Egyébként, ha elfogadsz egy tanácsot: ne kerülj hitelspirálba.
Ezzel nem tudok egyetérteni!
Olvasd vissza:
A csapból is személyi kölcsönök folynak. Itt a GYK-n is folyamat itt világít!...
Már az ahogy a mondat kezdődik...támadó, hiszen leszólsz, hogy nézzek már körbe! Hidd el már százszor átnéztem minden bankot! De remélem valaki tud újat mutatni, mondani!
Pedig ennek az a módja, hogy bemész több bankhoz, elmondod mennyi pénzt szeretnél, mennyi a jövedelem, hány adós van - és erre mit tudnak ajánlani. Aztán összehasonlítod az ajánlatokat és amelyik a legkedvezőbb, azt választod.
Fontos, hogy a havi kamatokat számold ki, kamatos kamattal, futamidő végéig - hogy lásd, mennyit kell összesen visszafizetni, annuitásos-e a hitel. Ha ezeket figyelmen kívül hagyjátok, elég csúnya összeg tud a futamidő végére összejönni.
Azt megkérdezhetem, hogy ha 1,3 millió a kiváltandó hitel, miért szeretnétek 2 milliót felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!