Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banki tartozás nem fizetése...

Banki tartozás nem fizetése esetén, mit tudnask csinálni ha -nincs ingatlan a nevemen -komoly értékű ingóságom sincs (telek, autó stb) -nincs rendszeres jövedelmem se! Ilyenkor közmunkára foghatnak v. milyen szankciók lehetnek?

Figyelt kérdés
Autólízing!
2013. jan. 15. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
semmit nem tudnak csinálni..
2013. jan. 15. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyenkor tovább kamatoztatják a tartozást, ami napról napra több lesz, vagy eladják valami behajtó cégnek. Amint lesz valamid, vagy munkád, arra egyből ráterhelik.
2013. jan. 15. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:
egész életedben nem lesz nyugtod!
2013. jan. 15. 16:46
 4/11 anonim ***** válasza:
az előttem szóló a tuti!...életed végéig figyelnek, és várnak...néha kapsz egy felszólítást...sz@r így élni..
2013. jan. 15. 18:09
 5/11 anonim válasza:
jelentesd ki magad, menj ki külföldre dolgozni, és 5 évig haza se gyere addigra elévül,ha nem tudnak elérni.
2013. jan. 16. 14:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat,rendkívül hasznosak!főleg az utolsó!)
2013. jan. 16. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem! Elérnek! Vannak akiknek ez a dolguk...profik...
2013. jan. 16. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj külföldre. En attol felnek, hogy esetleg börtönbe zärnänak...

Nem tudom, de nekem ugy alakult az eletem, hogy sose vettem fel semmilyen banki kölcsönt. Ezt ajänlom mäsoknak is a figyelmebe.

2013. jan. 20. 22:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Tudtommal komolyabb bűncselekményekért szoktak börtönbűntetést adni(rablás,zsarolás,bántalmazások stb)szerintem nem férnénk a dutyiban,mert vagyunk egy páran eladósodva!
2013. jan. 21. 10:52
 10/11 A kérdező kommentje:
M.O-n adósok börtöne nincs, csak adócsalók börtöne :-)
2013. jan. 21. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!