Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol lehet kapni 1.600. 000-2....

Bedybaba kérdése:

Hol lehet kapni 1.600. 000-2. 000. 000 Ft között hitelt, ingatlan bevonása nélkül?

Figyelt kérdés
A meglévő hitelek kiváltására szeretnénk felhasználni a nagy részét ami már meghaladja a 1.300.000 Ft-ot. Hozzáértők válaszát várjuk!

2013. febr. 15. 17:03
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
A gyengébb felfogásúak kedvéért, közlöm, hogy már voltam bent minden Bankban, ami van a lakóhelyemen!De mind1...nem is érdekel a válaszotok már!Megoldom magam. Ide úgy látom, csak kötözködés céljából írnak emberek! A kivételnek meg köszönöm, aki mondott pár értelmes dolgot is, ami a témához kapcsolódik!
2013. febr. 16. 16:31
 22/39 anonim ***** válasza:

Mi volt a gond az ajánlataikkal? Milyen ajánlatokat kaptál?

Úgy nehéz segíteni, ha nem tudjuk, hogy mihez képest keresel "jobbat".

2013. febr. 16. 16:40
 23/39 Flector 67 ***** válasza:
79%

Ha minden bankban voltál akkor itt mit vársz? Hogy valaki ad neked?

Egyszerűen tényleg nem értem mit vársz tőlünk.

2013. febr. 16. 16:43
 24/39 A kérdező kommentje:

Kedves Flector 67 tőled semmit nem várok, ugyanis megnéztem máshol a hozzászólásaid, valahol normálisan írtál a kérdezőnek, de utána mikor mást megszólt mindjárt magadra vetted és beszóltál neki! Te csak kötözködni tudsz!

Abban igaza van a másik válaszolónak, hogy mitől jobbat? Jó a kérdés! De most már belefáradtam, hogy leírjam a dolgokat! Most privátban úgy látom van aki normálisan tud válaszolni! (persze itt is tisztelet a kivételnek, azoknak köszönöm a választ!)

Több válasz nem érdekel! Ciao

2013. febr. 16. 16:52
 25/39 Flector 67 ***** válasza:
85%

Én kötözködöm? Nem tudom ki szólt le másokat. Nem szoktam magam hagyni, igen ezt elismerem.

Konkrétumokat nem írsz, de elvárod, hogy mindenki a legapróbb részletekig kidolgozott választ adjon. Tudod rendkívül nagyképű vagy és mellé még buta is. De azért hajrá. Minden jót.

2013. febr. 16. 16:56
 26/39 A kérdező kommentje:

Ugyan az a szöveg, nem tudsz újat mondani! Te szólsz le másokat, nem ők téged! Te kezded nem pedig más!

Mint olvastam több pénzed van, mint az egyik kérdezőnek! Mégis ez kit érdekel? Foglalkozz a saját pénzügyeiddel! Nem vagy jó tanácsadó! Ide segíteni jönnek az emberek egymásnak, nem beszólogatni!

2013. febr. 16. 17:03
 27/39 Flector 67 ***** válasza:
85%

Rögtön az első válaszadót leszóltad. A pénzem nem tudom, hogy jött ide. Meg sem említettem. Mellesleg elég jó tanácsokat osztogattam a körülöttem élőknek. Persze ehhez normálisan kellett tanácsot kérni.

Továbbra is fenntartom, hogy nem tudtál normálisan kérdezni és csodálkoztál, hogy nem kaptál normális választ. Tényleg nem tudok újat mondani, mert alig adtál valami infót. Na további jó hétvégét. Szia.

2013. febr. 16. 17:26
 28/39 hájaaa ***** válasza:
100%

lol! Az a baj tudod, hogy elkezded a másikat leoltani, de ezzel csak magadat égeted mégjobban! Mindenki rajtad röhög itt, hogy mekkora fennorral kezeled a dolgokat aki segíteni próbál. Ad vki egy értelmes választ te pedig elküldöd a francba, hogy ezt már eddig is tudtad....és akkor ráteszel egy lapáttal az értelmetlen kötekedéseiddel is. Hát nem csoda, hogy tényleg elküld titeket a bank.

Azért elmondom, hogy mit kellett volna írnod, hogy vki segíteni tudjon. Itt egy példa, ha így írod le akkor bárki segít:

- Jövedelmünk 120.000-

- 1,5 éve dolgozom heggesztőként

- 2-en élünk egy háztartásban

- Havi törlesztőrészletünk 30.000(személyi kölcsön)

- Folyószámlára érkezik a jövedelem

- Személyi kölcsönt szeretnék hitelkiváltásra

Ha legalább ezeket az alapdolgokat leírod az elején akkor bárki aki ért hozzá egyből segít. Te amikor vki választ ad, egyből lehurrogod hogy ezt te is tudod! Ha értelmesen kezded a mondandódat és válaszolsz a kérdéseinkre(nem fennhangon) akkor értelmes választ is fogsz kapni. Addig meg mehetsz sírni, hogy mekkora bunkók vagyunk :DD Tudod mikor 1 ember mondja 15re hogy hülye ő meg okos, az elég vicces D

2013. febr. 16. 17:33
 29/39 anonim ***** válasza:
88%

Privát üzenetet megkaptam. Olvasás nélkül töröltem :D Engem nem érdekel a sértett lelkivilágod, akkor is az a véleményem, amit leírtam az előzmények alapján.

De csak összehasonlításképp: én kb. 150 ezer nettót keresek havonta. Ennek a háromszorosára ad nekem a számlavezető bankom bármikor folyószámlahitelt (=minuszba mehetek, és vonják a kb. 30% kamatot). Ez kb. 500 ezer forint hitel max, és ehhez nem kell semmi. De ezt is csak azért adnák, mert ENNYI a jövedelmem, amit látnak (ennek a 3xosa), és ez már több, mint 6 hónapja az ő számlájukra érkezik (szóval azt is látják, hogy nem próbaidőn vagyok).

Ez az a kockázat, amit ők a látottak alapján bevállalnak, hogy esetleg mégse fizetem vissza, munkanélküli leszek, és nem tudnak semmit behajtani. DE azért ennél is rákérdeztek arra, hogy van-e ingatlanom, amiben tulajdonos vagyok, hány eltartott van, és a többi.

Ha te ennél kevesebbet keresel, és nem akarsz ingatlant bevonni, akkor nem fog neked semelyik bank se adni még ennyit se, nemhogy 2 milliót. Nem véletlenül, ők nem jótékonysági intézmények, hanem a pénzüket akarják majd visszakapni, és ha erre nem látnak biztosítékot, akkor nem adnak.

Esetleg uzsorás adna neked kölcsön. Ők nem jogi módszerekkel operálnak, hanem azzal, hogy ha nem fizetsz havonta sokkal többet, mint bármelyik bank kérne tőled, akkor eltörik a kezed-lábad, kinyírják a családod, ésatöbbi. Ja, és persze soha az életben nem szabadulsz tőlük.

De ha ilyet akarsz, akkor őket meg ne ezen az oldalon keresd, hanem a lakóhelyeden, a cigánysoron (valószínűsíthetően a vajdát).

2013. febr. 17. 13:48
 30/39 A kérdező kommentje:
Ha nem olvastad el amit írtam, elég szomorú,...félsz az igazságtól! Ebből következtettek a sértett lelkivilágot?...Vicces...ha olvastad volna láttad volna nem vagyok megsértve, csak szánalmas, hogy ilyen emberek vannak!! (tisztelet a kivételnek)
2013. febr. 17. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!