Gránit Bank diákszámla? Tényleg 0FT?
ha most ezzel célzol, több fiókba mentem már be, mindenhol 2 személy volt, sorban állás nélkül.
mondjuk én nem is ragaszkodom igazán ehhez, mert mindent eltudok intézni netbankon. E-mailben 2 órás válaszidővel is reagáltak már rám, ami azért nagy pozitívum.
Leghosszabb várakozási idő eddig másnapig tartott. Nagyon megvagyok elégedve az ügyfélszolgálattal. Ilyen gyorsan e-mailben még semmilyen dolgot nem tudtam elintézni máshol.
Ezen kívül mindenre figyelnek udvariasak, és kissé önállóbbak is. (szóval pl. régi diploma csomag járt sima tanviszonyban is, nem csak úgy ahogy felvolt tüntetve hogy "felsőoktatás".)
Elméletileg holnap jön a kártyám is, pedig múlthét kedden nyitottam számlát. Pinkod már megvan.
Habár egy kicsit régi a téma, de hadd tegyem hozzá több éves Gránit Bankos tapasztalatomat.
Amikor "begurultam" az OTP-s ügyfélkezelésre, akkor találtam rá erre a bankra. Nem bántam meg! Minden ügyintézésüknél kellemes meglepetésben volt részem. Már a számlanyitás is, (tekintettel, hogy nem vagyok budapesti) - az előzetes megbeszélés után cca. 3 és fél percig tartott. (Ennyi volt a bankban bent töltött idő!)
Azóta is sok ismerősnek ajánlottam és mindenki (nekem!) hálás érte.
Persze engem is az ingyenes számlakezelés vonzott oda elsőre, de minden tekintetben elégedett vagyok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!