Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha igényeltem bankkártyát...

Ha igényeltem bankkártyát bankszámlaszámmal, kiküldték a levelet hogy elkészült, de én időközben meggondoltam magam és mégse szeretném, és nem megyek átvenni, akkor mi van?

Figyelt kérdés

A suliba jött egy nő az OTP diákszámlát reklámozta meg osztotta is az igénylőlapot h akinek kell az töltse ki, mondta h MINDEN ingyenes stb. erre most egyre több dolog derül ki hogy mégse annyira ingyenes minden, és csak 3 hónapra lehet lekötni pénzt 5% kamatra, holott sokkal többről volt szó.... kissé elbizonytalanodtam!

18/l

2012. okt. 25. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy nem veszed át a kártyát,a számlaszámod él,ha aláírtad a szerződést.
2012. okt. 25. 21:23
 2/8 A kérdező kommentje:
de a szerződést még nem írtam alá, csak az igénylőlapot adtam oda.
2012. okt. 25. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
na figyu...menj be és szüntesd meg ,mert sztem az ár előszerződés volt...5% kamat nem sok de nagyon nincs is több sehol..vagy csak kutya feltételekkel...ha nem szünteted meg és van vmi állandó összeg amit fizetned kell akkor az össze fog gyűlni 1 idő múlva..leg1*rűbb lenne ha bemennél a megadott bankfiókba és megbeszélnéd az ügyintézővel..
2012. okt. 25. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Az igénylő lap egyben szerződés is volt, anélkül nem lenne számla számos, pláne nem bankkartyad. Lemondhatod, de szinte biztos, hogy az se lesz ingyen. Ha csak elfelejted átvenni, attól meg nem szűnik meg
2012. okt. 25. 21:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. akkor átveszem. A mostani bankkártyámnál csak kedvezőbb lehet....
2012. okt. 25. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Az igénylőlapot gondolom aláírtad, tehát a szerződés (vagy legalábbis előszerződés) létrejött.

A számla már él, függetlenül attól, hogy a kártyát átveszed-e, vagy sem, és a számlavezetési díjat is fizetned kell - ha a szerződés szerint van ilyen.

Már felnőtt vagy, legközelebb tudod, hogy most már jobban meg kell gondolnod a dolgokat. :) Nyugi, szerintem minden fiatal felnőtt jár így az elején, hozzá kell szokni, hogy most már teljesen egyedül te teszel jognyilatkozatokat, és azoknak következményeik vannak. :)

De semmi vész, megszüntetheted, és kész. Viszont azt ne csináld, hogy a homokba dugod a fejed, és nem foglalkozol a dologgal, mert az nem megoldás, és mint mondtam - most már felelős vagy!

2012. okt. 25. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ez az 5% kamat évesített, akkor kevésnek tartom, még a pénzpiaci alapom is kb. 6.5%-ot hoz.

Egyébként ne futamodj meg, menj be, és tisztázd, hogy szeretnéd megszüntetni a számlát.

Mellesleg az nem ártana, ha halmoznád a megtakarításaid.

2012. okt. 26. 19:52
 8/8 anonim válasza:
A Junior számlacsomag tényleg díjmentes 24 éves koring. - kártyadíj sincs, csak a 10-13 Ft-os sms-enkénti díj (ha kértél sms szolgáltatást).
2012. okt. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!