Ha igényeltem bankkártyát bankszámlaszámmal, kiküldték a levelet hogy elkészült, de én időközben meggondoltam magam és mégse szeretném, és nem megyek átvenni, akkor mi van?
A suliba jött egy nő az OTP diákszámlát reklámozta meg osztotta is az igénylőlapot h akinek kell az töltse ki, mondta h MINDEN ingyenes stb. erre most egyre több dolog derül ki hogy mégse annyira ingyenes minden, és csak 3 hónapra lehet lekötni pénzt 5% kamatra, holott sokkal többről volt szó.... kissé elbizonytalanodtam!
18/l
Az igénylőlapot gondolom aláírtad, tehát a szerződés (vagy legalábbis előszerződés) létrejött.
A számla már él, függetlenül attól, hogy a kártyát átveszed-e, vagy sem, és a számlavezetési díjat is fizetned kell - ha a szerződés szerint van ilyen.
Már felnőtt vagy, legközelebb tudod, hogy most már jobban meg kell gondolnod a dolgokat. :) Nyugi, szerintem minden fiatal felnőtt jár így az elején, hozzá kell szokni, hogy most már teljesen egyedül te teszel jognyilatkozatokat, és azoknak következményeik vannak. :)
De semmi vész, megszüntetheted, és kész. Viszont azt ne csináld, hogy a homokba dugod a fejed, és nem foglalkozol a dologgal, mert az nem megoldás, és mint mondtam - most már felelős vagy!
Ha ez az 5% kamat évesített, akkor kevésnek tartom, még a pénzpiaci alapom is kb. 6.5%-ot hoz.
Egyébként ne futamodj meg, menj be, és tisztázd, hogy szeretnéd megszüntetni a számlát.
Mellesleg az nem ártana, ha halmoznád a megtakarításaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!