Gránit Bank diákszámla? Tényleg 0FT?
Remélem a Gránit Diploma Számlacsomagra gondoltál.
A bankkártya a 2. évtől 950 ft, évente.
Postai számlakivonat küldése 200ft/db (elektronikus kivonat ingyen van).
Mást nem találtam (a HIRDETMÉNYBEN), ami felmerülhet bujtatott költségként.
"Ez nem szemfényvesztés kicsit?"
Én nem értem mi lenne ebben a szemfényvesztés.
Minden költség ott van a hirdetményükben.
Szerintem kissé paranoiás vagy...
Mert még elég új bank és jelenleg sok ügyfélt akar szerezni.
Hosszú távon biztos vagyok benne, hogy fizetős lesz még valami.
Egyébként a 4 ingyen kp-felvételt leszámítva nem egyedülálló az ingyenes diákszámla.
Nem látok rejtett költségeket.
Ki kell használni, számlát nyitni, ha Budapesti vagy.
(Az úgynevezett ügyfélközpontjaikban nem tudsz befizetni pénzt a számládra, és pénztárból pénzt sem tudsz felvenni.)
De mivel ilyen díjbevételekből hosszútávon nem fog tudni megélni, már csak az állam bácsinak fizetett tranzakciós illetéknek csúfolt adó miatt is. Hacsak nem fogja a veszteségeket a tulajdonos folyamatosan pótolni, pár év múlva durván emelkedni fognak a díjaik. Vagy a kamatokon fogja behozni amit itt elveszít.
De addig is használd ki őket! Aztán ha pár év múlva emelik a díjakat, ráérsz akkor is másik bankot választani.
"Ki kell használni, számlát nyitni, ha Budapesti vagy. "
Miért kéne pestinek lennem ehhez? Közel vagyok pesthez, így feltudok menni 1x számlát nyitni.
Kicsit drágított, bár itt nyitottam számlát, most a következő kondíció van:
- Számlavezetés ingyenes
- Bankkártya 1490ft/hó 2. évtől 2990 (dombornyomott 3990)
- Megszűnt az ingyenes ATM, de kedvezményes lett helyette 2db ami 0,3% (min 0ft), további készpénzfelvétel 200ft+0,45%
- Átutalás 0,2% (min. 50ft)
- Vásárlás ingyenes.
Ha ezt megnézzük, még mindig olcsóbb mint mondjuk a CIB diákszámla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!