CIB diákszámla. Ez pontos adat?
Figyelt kérdés
Azt írják a weboldalukon, hogy 26 éves korig igényelhető, illetve ezen túl is, amennyiben nappali tagozatos diákként folytatja a tanulmányait.
Viszont 18 és 26 év között, nem írja, hogy kellene Diákigazolvány. Ugyanis nekem nincs. Nincs rá szükségem, és most fogok érettségizni, utána meg úgyis megyek tovább, ott meg csinálnának újat.
Azt is írják, hogy csak Személyi és lakcímkártyát kell vinni magammal. Akkor diákigazolvány nem kell ugye?
2012. nov. 26. 18:08
1/3 A kérdező kommentje:
De gondolom az elírás lehet, hogy "egyik szülődet hozd magaddal" (igaz ez a 14-18 közötti előtt van, de még nem záródik le a 18 éves kor felett sem a gondolat). Minek?
2012. nov. 26. 18:19
2/3 anonim válasza:
Csak 18 éves kor alatt kell szülői kíséret :D
A diákigazolványos kérdésedre sajnos nem tudom a választ. Van 24 órás telefonos ügyfélszolgálat, kérdezd meg. Ezt a számot szoktam hívni 06-40-242-242
3/3 A kérdező kommentje:
Utánajártam, nem kell diákigazolvány. Akkor nem csináltatok feleslegesen.
2012. nov. 27. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!