Hogyan tudnék ebből kikeveredni?
Figyelt kérdés
5 és fél évet kell még az autómat fizetni. Havi 36 ezer + negyedévente a kamatkülönbözet, ami most 78 ezer volt. Úgy érzem nem bírom tovább. Kértem fizetési könnyìtést, elutasították a kérelmem. Ha csak a havi 36 -ot fizetném az oké lenne. Ettől a 78 ezertől teljesen kiborultam. Ha tudsz megoldást, kérlek írd meg.2013. jan. 18. 21:54
11/13 anonim válasza:
Én sem fogok soha többé hitelből vásárolni az biztos,de mivel maradna még 2millió tartozása,kocsija meg nem, igy nem az a megoldás,hogy eladja a kocsit és fizeti a 2milliót a semmire. Nehogy megmagyarázd már. 2 kocsink van,tudom milyen költségei vannak a fenntartásnak.
12/13 anonim válasza:
Értem a nézőpontod, de attól függ mire kell a kocsija a kérdezőnek.
Ha csak státuszszimbólumnak vette és arra, hogy hetente kétszer elmenje vele vásárolni, azzal járjon randizni és még munkába is eljuthatna tömegközlekedéssel, akkor a helyében nem találnám értelmét az autótartásnak.
Én például a kocsitól való megszabadulás után csoportosan jártam dolgozni, a kollégákkal. Négyen megbeszéltük, hogy egyikünk kocsijával megyünk és a benzin mellett fizette mindenki az éves biztosítás és az amortizáció negyedét is, mert mindenki minimum heti tíz alkalommal ült benne.
Csak azt mondom, hogy nem mindegy, hogy szüksége van a kocsira, vagy csak igénye. Ezt egyénileg fel kell mérnie, azért igyekeztem végig nem általánosítani.
13/13 anonim válasza:
Persze igazad van, ha csak néha néha használja az más. Bár ha ott marad a tartozás.... Sajnos a legrosszabb hitel az autóhitel :( Soha többé..... Jól nem lehet kiszállni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!