Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet (ne) ebből...

Hogyan lehet (ne) ebből kikeveredni?

Figyelt kérdés

Albérletben lakunk, nincs megtakarított pénzünk, tehát nem kapunk hitelt.

Viszont ez az albérlet csak ideiglenes, szükség megoldás volt.(nagyon kicsi, 3-an vagyunk.Szoba zuhanyzó főzőfülke)

A környéken nincs albérlet, még ekkora sem, nem hogy nagyobb.

Már mindent megpróbáltam, kérdeztem, utána jártam.

De azért érdekelne hogy tényleg semmilyen módon nem tudok ebből kikecmeregni, hogy lakáshoz/házhoz jussak?

2010. jún. 16. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
önkormányzat, szociális bérlakás, talán....
2010. jún. 16. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj meg önkormányzati lakást igényelni, aminek bár nagyon kicsi az esélye, hátha. Egyébként szinte kizártnak tartom, hogy nincs egy szobásnál nagyobb albérlet a környéketeken. Nézz körül több fórumon! A hitel, az tényleg kizárt, abban nem gondolkoznék a helyedben. Próbáljatok másodállást keresni és spórolni! Ha nem tudtok önerőt felmutatni, soha nem lesz lakásotok.
2010. jún. 16. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Nincs szociális lakás.Már azt is kérdeztem az önkormányzatnál.Nincs nagyobb albérlet.Egy kisvárosban (annyira kicsi, hogy nagyon falusias)lakunk.A multkor lett volna,egy ház, de az meg a c.igány telep mellet volt.Oda meg inkább nem....

Egyedül nevelek 2 tizenévest.Havi kb120-130 e. ft-ból élünk.Ebből spórólni...

Azért köszi a válaszokat.

2010. jún. 16. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!