Kapo1588 kérdése:
Kifizettem a diákhitelem!?
Figyelt kérdés
két év fizetés után meguntam és ma egybe átutaltam az egészet. kérdés: ilyenkor mi a további teendő? küldenek valami értesítőt? elszámolót? vagy mi..2012. nov. 8. 11:12
1/6 anonim válasza:
kell küldeniük összesitőt,mert biztos hogy nem annyit fizettél amennyit kell,azt majd ők megmondják hogy többet (mert igy nincs annyi kamat és visszakapsz) vagy kevesebbet (mert ingyen még előbb se fizetheted ki pl)
ha nem jelentkeznek 1-2 héten belül,hivd őket
2/6 anonim válasza:
gondolom felhívtad őket az utalás előtt és kaptál egy naprakész összeget, amit átutaltál
ekkor érdemes lenne ismét hívni őket, hogy mikorra várhatod a szerződés lezártát és az erről szóló papír kiküldését. Ha nem egyeztettél velül előre, akkor most kéne felvedd velük a kapcsolatot, hogy utaltál x összeget, mennyit kell még (ha kell) vagy mennyi a túlfizetés, emellett kéred a szerződés megszűntetését.
3/6 A kérdező kommentje:
felhívtam az összeg miatt és azt is utaltam el. csak nemtom h vissza kell e mondani a szerződést vagy magától megszünik stb... egyenlőre csak örülök h letudtam ezt a....
2012. nov. 8. 12:08
4/6 anonim válasza:
Mindenképpen írásban kell jelezned a végtörlesztési szándékodat. Az nem elég, ha elutaltad a fennálló tartozásodat.
5/6 anonim válasza:
Írásban kell őket megkeresned emiatt, hogy mindenképp legyen róla nyom! Érdemes becsatolni az átutalásról szóló igazolást is, hogy ők az alapján vissza tudják követni.
6/6 A kérdező kommentje:
tegnap felhívtam őket megérkezett a pénz már nem kell semmit küldenem 0-n vagyok, 30 napon belül küldika végső elszámolást. el se hiszem hogy kifizettem azt a f..t... senkinek nem ajánlom
2012. nov. 10. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!