Ha 9-én végtörlesztek, akkor 10-én még von le valamit a bank? Azaz amint kifizettem, azonnal vége a hitelemnek, vagy van valami átfutási idő?
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 19:03
1/4 anonim válasza:
A végtörlesztés pontos menete bankonként változhat. De azon a napon, amikor sor kerül a tőke végtörlesztésére, minden egyéb felgyűlt költséget (kamat, kezelési költség) is le kell vonni, és azután már semmit sem kérhetnek.
Az Erste egyetlen nap alatt (a kérelem leadása napján) lezavart mindent.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. nov. 11. 19:16
3/4 anonim válasza:
ha 9-én végtörlesztessz, akkor 10-én már úgy kelhetsz fel, hogy nincs hiteled és szerződésed a bankkal... szerencsés :)Ígyhát nem is vonhatnak semmit. ha mondjuk 8-án vonják a hitelt, akkor azt még levonják ahogy eddig és 9-én annyival kevesebbet végtörlesztessz, de ez nem valami gazdaságos, mert azt még 240-körül köhögöd be, nem 180-on.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!
2011. nov. 16. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!