Múlt hónapban picit megszorultam es beadtam egy pár
fülbevalot zálogba. Ma kiakartam váltani de letiltottak a
zálogjegyet mert állitolag ellopták. Hogy lehetséges ez?
A lenéző stílust tudom elképzelni.
Szerintem úgy történhet ilyesmi, hogy valamelyik dolgozó(vagy dolgozók), aki a zálogházban dolgozik, üzletet lát a beadott tárgyban és eladja, mielött még a visszaváltási határidő megengedné. Nyílván magasabb áron, mint a visszaváltási szelvény. Nyílván a ballagásokra ment el ajándékként, kipolírozták és most egy ballagó kislány fülében van. Nyílván nem is szokták visszaváltani, inkább benthagynak egy ilyen kis értéket.
Te bementél és kérted vissza az aranyat. Már nem volt meg és így fedezték, a "sikasztást" hogy csináltak egy ÁL-LOPÁSZI bejelentést. Ez bizony sikkasztás, szerintem üzletszerüen csinálták.
2012. máj. 4. 12:22
22/32 A kérdező kommentje:
en is belső munkára gyanakszok mert még a sulyat is tudtak a fülbevalonak amit pontosan még en se tudok.tehetek feljelentést a rendőrségen? mert ha belső munka volt akkor ezt a zalogház elfogja tusolni
23/32 A kérdező kommentje:
uj fejlemeny van ha valakit esetleg erdekel
Engem igen, mert nem szeretnék így járni. Nekem is van több mindenem a stokiban.
2012. máj. 21. 06:26
25/32 anonim válasza:
Engem is érdekel. Főleg mivel most akarok életembe először zaciba adni egy láncot.
Remélem bocsánatot kértek Tőled!
2012. máj. 21. 11:33
26/32 A kérdező kommentje:
na az az ujdonság hogy kaptam én is egy levelet meg a feljelentö is hogy egyezunk meg és utana menjünk be nyilatkozatott tenni hogy kié a fülbevaló.ami szuper mert a zaci ki se adhatta volna az adataimat .ezt a rendőrségen mondták.na.talalkoztam a hölgyel aki megnézte a fotokat es sürü bocsánatkérések között elnézést kért de ez nem az az ékszer.köszi de engem lealáztak a zaciba h tolvaj vagyok.rendörségen feljelentést tettem hogy tisztázák a nevem.nem vonnom vissza hiaba kért elnézést.allitolag ö felismerte az ékszert a zacoba.most hirtelen nem ez az? vélemény?
eleve miért mutogatják másnak a te ékszeredet???
2012. máj. 23. 01:28
28/32 A kérdező kommentje:
mert bement h lenyultak a zalogjegyet.mutattak nekik ekszert es rábökött az enyémre.de nekünk már azt mondta h a fülbevalot loptak el töle valami ismeröse és az adta be.
Bement azzal, hogy lenyúlták a zálogjegyét, és az összes ékszert kibontották, és megmutatták neki, hogy válasszon, melyik volt? Na neeee!!!
2012. máj. 23. 05:11
30/32 A kérdező kommentje:
gondolom nem az összeset csak ami a leirasra passzolt.es abbol valasztotta ki.de kérdem én.ha valoban ellopták a fülbevalóját és oda lett beadva akkor hol van ha ez az enyém.lehet nem is volt másik ékszer?
További kérdések: