Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Múlt hónapban picit megszorult...

Múlt hónapban picit megszorultam es beadtam egy pár fülbevalot zálogba. Ma kiakartam váltani de letiltottak a zálogjegyet mert állitolag ellopták. Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 16:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
57%

mit loptak el? a fülbevalót?

a zálogjegy ott volt nálad, azt nem lophatták e.

2012. máj. 3. 16:22
 2/32 A kérdező kommentje:
a zálogjegyet tiltotak le mert valaki bejelentette h elloptak töle.most nekem kell bizonyotani h valoban az enyem a fülbevalo.
2012. máj. 3. 16:25
 3/32 anonim ***** válasza:
28%
Csak van egy olyan fényképed, ahol a füledben van?
2012. máj. 3. 16:28
 4/32 A kérdező kommentje:
van igen kép.de nem erdekelte öket majd a jogi osztulyk dönt.meg van videokamera is.ilyen esetbe visszanezik ?
2012. máj. 3. 16:30
 5/32 anonim ***** válasza:
71%

azta

ilyenről még nem is hallottam

:o

amikor beadod zálogba nem kérnek igazolványt?

2012. máj. 3. 16:50
 6/32 A kérdező kommentje:
ilyenröl még én se hallotam.nem kértek semmi igazolvanyt.ami fura is.azt most meg en bizonygasam h enyém a füles.plusz ugy neztek rám mint egy anyagyilkosra.tuti azt hittek h loptam a zalogjegyet mert ugye valaki letiltotta.amit nem tudom h tudta
2012. máj. 3. 16:56
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

ez azért durva, mert ha én holnap beadok egy 400 ezres brutál nyakláncot arra is tudja valaki állítani habi hogy az az övé és ellopták a zálogjegyet???

gondolom nem tudtál igazgatót hívni meg semmit, épp az említett okok miatt, hogy téged néztek tolvajnak.

én amikor eladtam gyűrűket még akkor is kértek igazolványt

meg aláírást is

nem is értem

pesten volt ez?

2012. máj. 3. 16:59
 8/32 A kérdező kommentje:
pesten volt igen.mindenre az volt a valaszuk h majd a jogi osztályuk dönt.nagyon bunkok voltak. kellemetlenul ereztem magam nagyon de probaltam higgadt maradni.az azert poenos volt eloszor nem szoltak semmit kifizetem mindent azt ott ultettek perceket mire szoltak h mivan.
2012. máj. 3. 17:03
 9/32 anonim ***** válasza:
De azért megvárták hogy kifizessed. Hát jó nagy köcsögök. Szerintem hagyd a fenébe, úgyis fölösleges a fülbevaló. Aki szép, annak nincs szüksége rá, aki nem szép, annak úgyis mindegy. :)
2012. máj. 3. 17:06
 10/32 A kérdező kommentje:
most mar eljárás indult .elvileg lesz szembesités is.na azt várom mar
2012. máj. 3. 17:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!