Hitelkártya feltölés, hogyan működik az ilyen kártya?

Min 15 nap türelmi idő szokott rajta lenni.
Azt kell megnézni mikor van számlazárás, ha 10-én, akkor amit 10-e előtt költöttél róla azt 25-ig kell visszafizetni.
Amit 11-én költesz azt köv hónap 25-ig.
"nem volt nálam a másik kártyám így fizettem vele 3 ezer forintott"
Ilyen célra felesleges a hitelkártya, ha csak erre hazsnálod, akkor feleslegesen fizeted a kártyadíjat, havidíjat, és úgyis el fogod rontani a visszafizetést, akkor majd rádterhelnek egy rakás kamatot.
Inkább mond le a hitelkártyát.
150 ezres hitelkártya csak arra jó, hogy egyszer benézzed.

"Hitelkártya feltöltés, hogyan működik az ilyen kártya?"
1. Akármikor költhetsz a kártyáról. Legfeljebb annyit, amennyi az egyenleged. Ennek nincs köze a visszafizetéshez.
2. Minden hónap 25-e után kiszámolják a "számlakivonat záróegyelegét". Ha a következő hónap 10-e előtt ennyi pénzt befizetsz, akkor nem kell kamatot fizetned.
Csak a befizetés számít. Ha 25 és 10 között befizeted a záróegyenleget ()esetedben most 3000, akkor kamatmentes leszel. Akkor is, ha ugyanebben az időszakban vásárolsz akár 100 ezerért vagy bármennyiért.
3. A készpénz felvétel azonnal kamatozni kezd és arra a részre akkor is felszámolják a kamatot, ha teljesíted a feltöltést.
4. A hitelkártya "havi zárási díja" 867 forint. Ez a kártya éves díján felül van és akkor is felszámolják, ha nem használod a kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!