Múlt hónapban picit megszorultam es beadtam egy pár fülbevalot zálogba. Ma kiakartam váltani de letiltottak a zálogjegyet mert állitolag ellopták. Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 16:06
31/32 anonim válasza:
És azt honnan tudja a becsüs, hogy milyen fülbevaló van a több száz kis zacskóban? Valahol nekem nagyon sántít ez az egész? Vagy az egész zaciba csak 2 db fülbevaló volt beadva? Még most is azt mondom, hogy neeee mááár!
32/32 A kérdező kommentje:
akkor ha rájössz szólj nekem is mert nekem sincs rola lövésem se.annyit tudok hogy aki lenyulta tölük az ugyanaznap ugyanazon oraban ugyanazon sulyu ekszert adott be mint en.ami több mint fura
2012. máj. 23. 08:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!