Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi a véleményetek a CIB bankról?

Mi a véleményetek a CIB bankról?

Figyelt kérdés

ma 18:09
A kérdező szavazást indított:
Elégedett vagyok vele
Nem vagyok vele elégedett
Nem tudom / Nincs velük tapasztalatom
10 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Egy budapesti eurós készpénzfelvételt külföldi díjon számoltak fel. Aztán még én fussak a pénzem után... Egy hét múlva zártam a számlát.
ma 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Drága az utalás.
ma 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom normálisan követni a pénzmozgást. Utálom, alig várom, hogy leteljen a hitelem, s lépek. A céges az Ersténél van, sokkal jobb.
ma 18:29
 4/6 onkelkarl ***** válasza:
Igazából egyik klasszikus bankkal sem szimpatizálok, úgyhogy jó pár éve megszüntettem a számlám, és digitális bankra váltottam
ma 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Én teljesen elégedett vagyok velük, céges, lakossági és értékpapír számlám is van, ft és euró is
ma 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Emlékszem mikor kiakartam venni több millió forintot. Problémáztak az aláírásomon. De akkor jó volt az aláírásom mikor beraktam. Pfej
ma 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!