Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 50 millió Ft-tal szeretnek...

WJohn kérdése:

50 millió Ft-tal szeretnek külföldi devza számlát nyitni és EUR/USD valamint USD/HUF Árfolyam ingadozást kihasználni. Mennyire biztonságos? Mit Javasoltok?

Figyelt kérdés
Úgy láttam, hogy évi 2-4valtassal 10% feletti hozamot lehet elérni.

2012. ápr. 17. 07:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Van 100e$ a számlámon és megvárom, hogy 1,28 legyen az €\$ kapok 78125€-t. - 0,5% váltás díja= 77 734€

majd az összeget 1,37-nel atvaltom $-ra. 105 963$ és ebből mar levontam a 0,5% kezelési költséget. Az elmúlt 2evben ezt 3x lehetett ilyen kulonbseggel átváltani.

2012. ápr. 21. 07:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Aha, és mi van akkor ha 1,28-ról nem 1,37-re megy fel, hanem leesik 1,18-ra és soha többet nem megy 1,28 közelébe sem?
2012. ápr. 22. 17:55
 23/25 anonim ***** válasza:

elismétlem, középárfolyamon számolsz.

azon nem tudsz váltani.

persze visszafelé lehetsz okos, de az így nem működik. Ha működneakkorminden középtávú befektetésdeviza üzletbe menne.De nem oda megy,mert nem megbízható.

2012. ápr. 22. 18:06
 24/25 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 2 év görbéit NE NÉZD. Onnan csak azt láthatod, hogy mi történt a soha meg nem ismétlődő múltban.

Nyiss egy számlát a SAXO banknál és tolj rá 5 millió forintot. A SAXO-nál lehet kereskedni tőkeáttétellel az EUR/USD kereszten. És főleg, demo módban is használhatod a kereskedői felületet. Szóval minden ugyanaz, csak virtuális 5 misivel is kereskedhetsz. A demo módban megtesztelheted a stratégiádat.

Ha működik, akkor átválthatsz éles módra, és az 5 millió forintoddal is megfelelő tőkeáttétellel megkereshed azt a pénzt, ami sima váltással keresnél. És így legalább 45 milló biztonságban is lehet.

Nem vagyok mai játékos, de a SAXO számlámat nekem csak apasztani sikerült, EUR/USD kereszten kereskedtem, illetve arannyal. Tőzsdei aktivitásom kizárólag amiatt plusszos, mert három különböző brókernél robotokkal (szoftverekkel) kereskedem. A robot nem náthás, nem fosik (mint én) nem érdekli a hiszti. Nyilván kizárólag technikai elemzéssel, a bele programozott indikátorok jelzései alapján dönti el, hogy köt, vagy sem.

Mondjuk a három brókerből egyet (AlpariUK) úgy nézem, hogy elvitt a svájci frankos 1,2 arány feloldása.

Szóval ez a terület egyáltalán nem biztonságos, és egy akkora ezer éve működő bank is bedőlhet, mint a Goldman Sachs.

Szóval csak nagynevű, széles portfólióval és viszontbiztosításokkal rendelkező bankot válassz, és tutti biztos még akkor sem lehetsz, hogy visszakapod a pénzed. Azt hiszem csak 100 ezer euróig biztosítottak a betétek Európában...

2015. jan. 19. 18:39
 25/25 anonim válasza:
Én nyitnék pár deviza számlát,ott ahol az 50 milla van elhelyezve. És amikor lejjebb csúszik az árfolyam, akkor váltanék be a pénzemből. Pl dollár, és valami keleti pénznembe, jüan pl, és ennyi. x év múlva mikor látsz egy ilyen táblázatot, [link] jól jártál.
2021. aug. 19. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!