50 millió Ft-tal szeretnek külföldi devza számlát nyitni és EUR/USD valamint USD/HUF Árfolyam ingadozást kihasználni. Mennyire biztonságos? Mit Javasoltok?
Van 100e$ a számlámon és megvárom, hogy 1,28 legyen az €\$ kapok 78125€-t. - 0,5% váltás díja= 77 734€
majd az összeget 1,37-nel atvaltom $-ra. 105 963$ és ebből mar levontam a 0,5% kezelési költséget. Az elmúlt 2evben ezt 3x lehetett ilyen kulonbseggel átváltani.
elismétlem, középárfolyamon számolsz.
azon nem tudsz váltani.
persze visszafelé lehetsz okos, de az így nem működik. Ha működneakkorminden középtávú befektetésdeviza üzletbe menne.De nem oda megy,mert nem megbízható.
Az elmúlt 2 év görbéit NE NÉZD. Onnan csak azt láthatod, hogy mi történt a soha meg nem ismétlődő múltban.
Nyiss egy számlát a SAXO banknál és tolj rá 5 millió forintot. A SAXO-nál lehet kereskedni tőkeáttétellel az EUR/USD kereszten. És főleg, demo módban is használhatod a kereskedői felületet. Szóval minden ugyanaz, csak virtuális 5 misivel is kereskedhetsz. A demo módban megtesztelheted a stratégiádat.
Ha működik, akkor átválthatsz éles módra, és az 5 millió forintoddal is megfelelő tőkeáttétellel megkereshed azt a pénzt, ami sima váltással keresnél. És így legalább 45 milló biztonságban is lehet.
Nem vagyok mai játékos, de a SAXO számlámat nekem csak apasztani sikerült, EUR/USD kereszten kereskedtem, illetve arannyal. Tőzsdei aktivitásom kizárólag amiatt plusszos, mert három különböző brókernél robotokkal (szoftverekkel) kereskedem. A robot nem náthás, nem fosik (mint én) nem érdekli a hiszti. Nyilván kizárólag technikai elemzéssel, a bele programozott indikátorok jelzései alapján dönti el, hogy köt, vagy sem.
Mondjuk a három brókerből egyet (AlpariUK) úgy nézem, hogy elvitt a svájci frankos 1,2 arány feloldása.
Szóval ez a terület egyáltalán nem biztonságos, és egy akkora ezer éve működő bank is bedőlhet, mint a Goldman Sachs.
Szóval csak nagynevű, széles portfólióval és viszontbiztosításokkal rendelkező bankot válassz, és tutti biztos még akkor sem lehetsz, hogy visszakapod a pénzed. Azt hiszem csak 100 ezer euróig biztosítottak a betétek Európában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!