WJohn kérdése:
50 millió Ft-tal szeretnek külföldi devza számlát nyitni és EUR/USD valamint USD/HUF Árfolyam ingadozást kihasználni. Mennyire biztonságos? Mit Javasoltok?
Figyelt kérdés
Úgy láttam, hogy évi 2-4valtassal 10% feletti hozamot lehet elérni.2012. ápr. 17. 07:49
11/25 anonim válasza:
az 50 millió forintoddal mit akarsz kereskedni. Vegyél egy házat egy autót, aztán rakd be megtakarításnak a többit. Nem hiába tróger az összes bróker :D
12/25 A kérdező kommentje:
a magyar állampapírt esetleges csőd eseten szerintetek ki fogja kifizetni? lazsd Argentína. Meg az € sorsa is kérdéses nem, hogy a forint, ilyen vezetés mellett.
2012. ápr. 19. 16:29
13/25 anonim válasza:
Miféle államcsődről beszélsz? még a legpesszimistább előrejelzések sincsenekmégcsak az államcsőd közelében sem.
Értsdmár meg középárfolyammal számolsz, nem eladási és vételi árfolyammal. lehet,hogy 2 éb alatt keresel 1 milliót. de ha kötvénybe tennéd akkor 10millió lenne.
14/25 A kérdező kommentje:
A csődöt nem szokás előre jelezni, lázad Malév. Előző nap meg tudtál jegyet venni, pedig mint kiderült korábban tudtak, hogy nem lehet megmenteni. Szerinted mi hoz 10M-t. Tudnál konkrét példát? Kösz.
2012. ápr. 19. 19:43
15/25 anonim válasza:
Ott bukik a "stratégiád", hogy az semmit nem jelent, hogy mi volt az elmúlt 2 évben, mert az nem jelenti azt, hogy ugyanez lesz a következő 2 évben is.
16/25 anonim válasza:
A malévet mindenki tudja,hogy borították. Nem jó példa és semmi köze az államcsődhöz, mert nem állami cég volt
17/25 anonim válasza:
Már jó ideje tőzsdézem és sok ilyen sztorit hallottam az okos stratégiákkal.
Szerintem mindenkinek van joga hül.ének lenni! Így valóban szerencsejáték a devizakereskedés!
Aki ért hozzá az nem így csinálja! Amit te csinálsz az megfelel annak hogy a pirosra vagy a feketére teszed pénzt...
Mi szóltunk. Ha mégis kockáztatod, tegyed. Végül is akár "nyerhetsz" is :)))
18/25 anonim válasza:
A MALÉV állami cég volt, csak valami minimális, talán 1%-os orosz tulajdon volt benne.
19/25 A kérdező kommentje:
Kosz Zoli, mi van akkor ha 4%+kezelési költség alatt nem váltok a veteli árhoz képest. Itt az ido a kérdés, hogy mennyi ido után jön el ilyen állapot. Meg így is jobb mint az évi 0,7%
2012. ápr. 20. 05:35
20/25 anonim válasza:
Én sem tegnap kezdtem a kereskedést, de gőzöm nincs mit akarsz csinálni. Egy konkrét példával le tudnád írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!