Külföldi paypal számlára tudok befizetni itthon?
azt nem tudom, mert sose hasxnaltam
ebayen tuti nem fogadjak el, meg joforman sehol, csak maganszemelyek
Ha van paypalod, akkor igen.
Megkerdezhetem miert? Vasaroltal valamit az interneten (pl eBay)? Esetleg egy baratnak/baratnonek akarsz kuldeni penzt? Nem mindegy, ezert kerdezem.
A paypal olcsobb es gyorsabb mint barmely banki atutalas vagy western union.
Peldaul az USAbol Magyaroszagra kuldeni 100 dollart a paypalon keresztul 50 centbe kerul es a penz azonnal megjelenik a cimzett paypal szamlajan, amit ha akar azonnal elkolt internetes vasarlassal. Amennyiben keszpenzt akar felvenni, a bankszamlajan a 100 dolcsi erteku forint 2 munkanapon belul megjelenik.
USAbol Mo-ra kuldeni 100 dollart a western unionon keresztul 15 dolcsiba kerul es a kuldonek es a cimzettnek is be kell mennie szemelyesen valamelyik western union irodaban...
Bankokon keresztul utalni penzt bonyodalmasabb, mert nev, banszamla szam, aba/iban szam, bank nev stb kell megadni hozza, illetve, ha a magyar bank nincs kozvetlen kapcsolatban a kulfoldi bankkal, akkor kozvetito bankot fognak alkalmazni, aki kozvetitoi dijat fog levonni ami valoszinu tobb lesz, mint 15 dollar. Ami az idot illeti, mindez 4-5 nap, vagy akar egy hetet is igenybe vehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!