Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankban hogy lehet egy számlár...

Bankban hogy lehet egy számlára befizetni?

Figyelt kérdés
Tudom a bank nevét és a számlaszámot. Azt hallottam, az a leggyorsabb, ha az adott bankba megyek be és ott fizetek. De ez hogy működik? Ha sorszám kell, milyen opciót válasszak?
2012. ápr. 6. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:

nem ártana tudni a tulajdonos nevét is.

amúgy pénztári szolgáltatások, asszem olyan opció is szokott lenni, hogy ki- és befizetés 1millió Ft-ig.

2012. ápr. 6. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Lakossági számlabefizetés, valami ilyesmi feliratút kell majd választanod az automatán, ami a sorszámot adja. Kell a számlaszám mellé a név is, akinek a nevén van a számlaszám. A közleménybe meg bediktálod mondjuk a nevedet, vagy pl az árut, amire fizetsz, hogy tudja az illető, hogy tőleg jött a pénz. :)
2012. ápr. 6. 12:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Igen, tudom a nevet is, csak elfelejtettem leírni...
2012. ápr. 6. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!