Sokan vagytok akik nem tudják fizetni a hiteleiket? Hogy álltok, mitől nem sikerült teljesíteni a részleteket?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 12:08
1/9 anonim válasza:
Hát nekünk nem jelzálog hitelünk van, hanem személyi kölcsön és hitelkártya. Gyesre kerültem gyedről és nem sikerült dolgozni mennem, a kicsivel is állandóan orvoshoz járok, így lehet vége mindennek. :(
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!
A lakás hitelünket mi is tudjuk fizetni,de a személyi külcsönre már nem marad, mert a lakás törlesztő duplájára emelkedett!1 havi el vagyunk maradva!Ilyenkor mi van?
Veletek mi történt?
2009. máj. 27. 12:15
3/9 anonim válasza:
Még semmi. De hamarosan bar lista, KHR már. Meg letiltották a fizut teljesen. Úgyhogy halál. Nem tudom.
Kiváltani nem tudjuk mert nincs fedezet, személyi kölcsönt nem adnak annyit mert fizu kevés. Nem tudom, fogalmam sincs. Én nagyon félek!
4/9 A kérdező kommentje:
Csinálhatnak olyat, hogy letiltják a fűzetést teljesen???????????
Az utolsó válaszolót meg nem méltatom még a szidásra sem!!!!!!!!!
2009. máj. 27. 19:12
5/9 anonim válasza:
Mielőtt komoly elmaradásotok lenne menjetek be a bankba, és érdeklődjetek milyen könnyítést tudnak ajánlani? Nekik sem a pereskedés és a behajtás a céljuk, hanem a hitel fenntartása. De ezt még most, mielőtt nagyon elmaradtok. És gőzerővel munkát keresni.
6/9 A kérdező kommentje:
Voltunk bent a bankba és annyit tudnak tenni, hogy a futamidőt max 3 évvel meg tudják hosszabbítani de csak akkor ha nem vagyunk mínuszba.Ez 50 ezerről 40-45 ezerre csökkenti ami nem sokat segít!
2009. máj. 28. 13:08
7/9 anonim válasza:
A lakáshitelt is kérdeztétek? Azoknál több mozgástér van általában.
8/9 anonim válasza:
mi is ilyen helyzetbe kerültünk, lassan 3 hónapja semmijen számlát nem fizetünk. annyi segítséget kapunk apámtól, hogy adja a lakását fedezetnek, igy feltudunk venni 2,5 milliót, amivel egyenesbe jövünk. vagyis remélem. ráadásul 20 hetes kismama vagyok, igy dolgozni sem tudok menni. mindenhol nagy a baj, ahogy látom ez már csak rosszabb lesz. sírni már nem tudok, annyira megerősödtem.:(
9/9 anonim válasza:
Az egész fizetést nem vonhatják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!