Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szep napot. Magan szemelytol...

Szep napot. Magan szemelytol kaptam kolcsont, fedezetkent a fel lakas, , , ha nem tudom teljesiteni? Mittehet a fel lakasommal? Mindez ugyved jelenleteben lett lebonyolitva, , , Varom hozzaertok valaszat.

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte semmit, akkor kellett volna gondolkodni amikor aláírtad a kölcsönt. Ha nem fizetsz a polgári pert szinte 100% megnyeri, és teljesen jogosan. A kölcsönt vissza kell fizetni.
2011. nov. 15. 19:35
 2/4 tetro ***** válasza:
82%
hát a lakást nem adhatja ki vagy el nélküled. ellenben az egyik felébe beköltöztethet 16 sierra leonoi menekültet, hogy te azért olyan boldog ne legyél.
2011. nov. 15. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Például pert indít a közös tulajdon megszüntetésére.

De nem értem egészen, mert a tartozás fedezeteként általában jelzálogjogot szokás bejegyezni az egész lakásra.

2011. nov. 15. 23:31
 4/4 anonim válasza:
Vissza kell fizetni!! Az ilyenek miatt nem kap a normális ember aki viszont fizetné!
dec. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!