Örökösödési kérdés:hogy működik ebben a helyzetben:?
De így fórumon nagyon óvatosan válaszolgatok csak a kérdésekre, mert nagyon nehéz (mondjuk úgy, lehetetlen) úgy, hogy az ember nem ismeri az egész ügyet, nem tud rendesen utána járni a részleteknek...
Annyi apróság van, amire nem is gondolnál (elsőre lehet, én se), és befolyásolja a dolgokat.
Igen, ezek bonyolult dolgok. Azért mondom mindig, hogy ha fontos valami, és ráadásul még pénz is múlik rajta, akkor tényleg érdemes ügyvédhez menni.
Igaz, hogy pénzbe kerül, de sokkal rosszabb mondjuk elveszíteni egy örökséget emiatt...
(Mert csak megemlítem, hogy pl. egy végrendelet támadható, vagy nagyon nem mindegy, hogy a megegyezésnél az ember milyen egyezségbe megy bele...)
Szóval érted. :)
De szívesen segítettem, persze, remélem, valamit használt.
Köszönöm szépen, és remélem, hogy jól alakul nektek majd!
Azért azt megírhatnád, ha lement a dolog, hogy mi lett a vége. :) (Csak annyit, hogy elégedett vagy-e, vagy nem. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!