Szerintetek miért utasítottak el két 0% THM-es hiteligénylésemet is?
150e HUF értékű műszaki cikket szerettem volna vásárolni akciós 0%-s THM-ű hitelre, de elsőnek a Media Markt-ba meghirdetett akciónál utasították el, ma pedig az Auchan-ba. Mind a két esetben visszautasította a bank a hitelkérelmet... (két különböző pénzintézet adta volna a hitelt)
Mind a két esetben a hitelösszeg ugyan annyi lett volna, 1,5 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen (világhírű német autóipari vállalat) mérnökként, határozatlan idejű szerződéssel, a nettó fizum ~180e HUF.
Se autó, se lakás hitelen nincs (igaz Diákhitel van)és nem is volt soha, tehermentes házban élek, stb.
Kicsit "viccesnek" tartom, hogy nem tartanak hitelképesnek egy ekkora összegre...
Egy dolog ami nem hagy nyugodni: Ha egy vacak TV-re nem kapok hitelt, mi lenne ha lakást, autót szeretnék venni???
Csak nem a munkáltató!? Boschnál vagyok, most épült új gyáregység stb... nem egy szar cég a régióba...
Szerintem...
Én meg az IBM-ről beszéltem :) Nem kisebb név...
Egyébként az is lehet, hogy valami beetetés a 0% THM, hátha ráharapnak az emberek.
Lehet, hogy rajta vagy a KHR (BAR) listán.
Mást nem nagyon tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!