Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek miért utasítottak...

Szerintetek miért utasítottak el két 0% THM-es hiteligénylésemet is?

Figyelt kérdés

150e HUF értékű műszaki cikket szerettem volna vásárolni akciós 0%-s THM-ű hitelre, de elsőnek a Media Markt-ba meghirdetett akciónál utasították el, ma pedig az Auchan-ba. Mind a két esetben visszautasította a bank a hitelkérelmet... (két különböző pénzintézet adta volna a hitelt)

Mind a két esetben a hitelösszeg ugyan annyi lett volna, 1,5 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen (világhírű német autóipari vállalat) mérnökként, határozatlan idejű szerződéssel, a nettó fizum ~180e HUF.

Se autó, se lakás hitelen nincs (igaz Diákhitel van)és nem is volt soha, tehermentes házban élek, stb.

Kicsit "viccesnek" tartom, hogy nem tartanak hitelképesnek egy ekkora összegre...

Egy dolog ami nem hagy nyugodni: Ha egy vacak TV-re nem kapok hitelt, mi lenne ha lakást, autót szeretnék venni???

2011. nov. 29. 19:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy a munkáltatód nem annyira hitelképes. Egyik ismerősöm is nehezen kapott hitelt, pedig nagynevű multinál dolgozott 4-5 éve, elég jó nettóval.
2011. nov. 29. 19:52
 2/16 A kérdező kommentje:

Csak nem a munkáltató!? Boschnál vagyok, most épült új gyáregység stb... nem egy szar cég a régióba...

Szerintem...

2011. nov. 29. 19:57
 3/16 anonim ***** válasza:

Én meg az IBM-ről beszéltem :) Nem kisebb név...

Egyébként az is lehet, hogy valami beetetés a 0% THM, hátha ráharapnak az emberek.

2011. nov. 29. 20:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, hogy mi alapján utasítottak el. VAlaminek lennie kell.
2011. nov. 29. 20:21
 5/16 A kérdező kommentje:
A hölgy aki a pult mögött ül, az áruház alkalmazottja, de Ő sajnos csak annyit lát, hogy elutasítva, indokot nem... kérdeztem, de nem tudott válaszolni
2011. nov. 29. 20:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy rajta vagy a KHR (BAR) listán.

Mást nem nagyon tudok elképzelni.

2011. nov. 29. 20:58
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha diákhitelen kívül nem volt más hitele, akkor mégis hogyan lehet fent a KHR -en?
2011. nov. 29. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pont amiatt...
2011. nov. 29. 21:08
 9/16 anonim ***** válasza:
30%
Bocsi, off leszek, de ha 180 nettót keresel, akkor minek akarsz hitelre tévét venni? Egy kicsit odafigyelsz a kiadásaidra és a második hónapban meg tudod venni. Autónál és lakásnál (legalább az önerő mértékéig) is ez az út a jobb.
2011. nov. 30. 02:41
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Elárulok egy titkot.Én a Tacskóban dolgozom.Beszélgettem a hitelügyintéző lánnyal.Egyszer feljött ez témának.Mint kiderült,a BudaP.Bank kifejezetten csak az olyanoknak szeret adni,akik rizikósak,azaz nem biztosan tudnak fizetni.Hogy miért?Többszörösét behajthatják a delikvensen.Komoly,nem?
2011. nov. 30. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!