Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hány éves kortól engedélyezett...

Hány éves kortól engedélyezett a tőzsdézés?

Figyelt kérdés
16 vagyok, és szeretnék egy kis plusz pénzt keresni. A diákmunka alig fizet.
2009. máj. 12. 15:45
 1/9 anonim válasza:
100%
Attól tartok kell hozzá a nagykorúság, tehát 18.
2009. máj. 12. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a gyors választ.
2009. máj. 12. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként pénz nélkül hogy akartál belekezdeni? Ez engem is érdekelne énis 16 vagyok.
2009. máj. 12. 16:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Van egy kis pénzem (10-20 ezer Ft) amit erre szánnék.

Ha mondjuk egyik szülőm adatait adom meg és az ő nevében tőzsdézek (internetes tőzsdén)? Apu örülne neki, mert mondta is, hogy jó lenne ha kipróbálnám.

2009. máj. 12. 18:01
 5/9 anonim válasza:

szia!

18-as karika,próbáld meg faterod nevén csinálni,én is azon csinálom(14 vagyok).megéri belekezdeni hozhat a konyhára pénzt,én most 60k-val csinálom,azzal már lehet naponta 2-3 ezer nyereséget,veszteséget csinálni.gyűjts még pénzt,mert ha belekezdel 10-20 ezerrel,akkor a hasznodat szinte elviszik a kondíciós díjak.

viszont ha már számlát nyitsz,akkor ajánjlom a kbcequitas.hu -t,ennek vannak a legalacsonyabb kondíciójai, 150ft\vétel 150ft\eladás = 300ft az egész.

viszont olvass sokat a tőzsdéről,80%-át ellehet tanulni a neten!

pl. forum.tozsde.hu

ertsapenzhez.hu

tapzor.hu (egyik legjobb oldal szerintem igen okos dolgokat ír!)

sok szerencsét,hajrá !:)

2009. máj. 12. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, fel tudnánk venni a kapcsolatot???
2009. aug. 21. 17:16
 7/9 anonim válasza:

Sziasztok én is 16 vagyok, engem is érdekel a tőzsdézés.

Jó lenne ha cserélnénk msn címeket mert nincs kivel beszélgetnem ezen a témán belül!

B.Ú.É.K.

2010. jan. 1. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Most mondjak azt,hogy szoasztok én is 16 éves vagyok és én is szivesen felvenném a kapcsolatot veletek :D ( komolyan írtam,nem vicc :D )
2010. ápr. 3. 00:07
 9/9 anonim válasza:
hehe engemis érdekel ha felvettétek 1mással velemis felvehetnétek én 17vok
2010. aug. 14. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!