Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a tőzsdézés? HELP

Mady kérdése:

Mi az a tőzsdézés? HELP

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne engem a tőzsdézés de senki a környékemen nem tud semmit róla am iket meg olvasok azt nem értem.Valaki aki ért hozzá el tudná magyarázni?15 éves vagyok tehát a legalalpoktól kezdve.Köszi :)

2011. júl. 10. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet ezt elmagyarázni kommentekben.

Használd a googlet, keress ezzel foglalkozó oldalakat, nyiss demo számlát stb...

2011. júl. 10. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért érdekel a tőzsdézés?
2011. júl. 10. 19:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Eggyik haverom apja is azt csinálja.Jaguárjuk van és óriási villájuk...Elég jól lehet vele keresni és megtetszett a munka :)
2011. júl. 10. 19:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy valami hasonlót fogsz válaszolni. A tőzsde nem egy pénzgyártó gépezet. Olvass könyveket. Sokat.
2011. júl. 10. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg a haverod apját?!?
2011. júl. 11. 08:44
 6/13 A kérdező kommentje:

De tudom hogy könyvet honlapot kéne olvasni DE:

-érthetetlen

-Milyen könyvet vagy honlapot ahol 15 éves is megérti?

Utolsónak mert nem szoktam vele találkozni,roszba vagyok vele.Csak azt látom hogy folyton a Macbook ján csinálja a dolgát.Valaki elmondaná amit kérdeztem vagy mondana könyvet

2011. júl. 11. 09:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Ne hari, de 15 évesen teljesen normális, hogy nem érted. A legtöbb felnőtt embernek is kínai, még a közgazdászok jelentős részének is. Ha tényleg jól akarod csinálni, erős matematikai érzék kell hozzá + alapos pénzügyi ismeretek. Fontos hogy ne csak a profitot lásd benne, hanem megértsd az (amúgy óriási) kockázatát. Nem csak sikersztorik vannak a tőzsdén, sőőőt...

Uh amit én javasolnék:

Feküdj neki a mateknak de nagyon. Fakultáció, magánórák, minden ami belefér. Próbálj közgazdasági középsuliban tanulni, erős pü.i alapokat ad. Utána Corvinus vagy PSZF pénzügy szak (felvételi tárgyakra gyúrj rá).

Addig is amit olvashatsz:

[link]

középiskolai pü tankönyvek (neten keress rá)

Bevezetés a pü-i és vállalati pü-i számításokba, Tanszék Kft. Kiadó (ez már egyetemi, de elég részletes)

Ezután már jobban fogod érteni, amit a neten írnak.

2011. júl. 11. 10:04
 8/13 anonim ***** válasza:
"Tőzsdézéshez" önállónak kell lenni. Legyél egy kicsit talpraesettebb, ne mástól várd a csodát!
2011. júl. 11. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem fogod első olvasásra megérteni.

Én is csak 18 éves vagyok, rengeteget kell még tanulnom de úgy nagyjából már tisztában vagyok a fogalmakkal, ismerek jópár indikátort, valamennyire tudom elemezni már a grafikonokat stb.

És mind önállóan jutottam idáig, de fogok még menni tanfolyamokra, személyreszabott foglalkozásokra, + itthon is képzem magam:)

És angol nyelvre hajts rá, mert az fontos lesz a későbbiekben, mivel hogy í hírek először angolul jelennek meg.

2011. júl. 11. 14:05
 10/13 anonim ***** válasza:
A tőzsdézést nem iskolában tanítják, közgáz szakközépben max. a gazdasági alapismereteket tanulod meg, a tőzsdézés nem az a szakma, amihez írtak egy Nagy Könyvet... Amúgy 15 évesen ezen még korai gondolkozni, mert kiskorú nem nyithat számlát. Addig is netezz, olvass utána, hallgass meg minél több véleményt, légy önálló, mert itt nem létezik sikerrecept.
2011. júl. 11. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!