Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a tőzsdézés? HELP

Mady kérdése:

Mi az a tőzsdézés? HELP

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne engem a tőzsdézés de senki a környékemen nem tud semmit róla am iket meg olvasok azt nem értem.Valaki aki ért hozzá el tudná magyarázni?15 éves vagyok tehát a legalalpoktól kezdve.Köszi :)

2011. júl. 10. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
15 évesen nem csoda, hogy nem értesz a tőzsdézés világához, átlagember azt gondolja, hogy pénzcsináló, de ha valaki lekvár, akkor simán milliókat is bukhat rajta. Michael Moore a New York-i Wall Street-tőzsdét egy hatalmas kaszinóhoz hasonlította egyik filmjében. Haverod apja valószínűleg sokat képezte magát ezzel kapcsolatban, és nem csodálom, hogy nem értetted meg azokat az anyagokat, amiket olvasni akartál, szerintem én se érteném. Vagy ha pedig az angollal volt, akkor érdemes rágyúrni, you motherfucker.
2011. júl. 11. 23:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Mady? Te nem a Gamestar magazin tördelője vagy? :O Mit keresel itt ó hatalmas tördelőmester, ki emberi mivoltát feláldozta 2002-es augusztusi számában, hogy Robochittá váljon??

Csak viccelek, bár már nem olvasok Gamestart, régen szerettem. xD

2011. júl. 11. 23:55
 13/13 anonim válasza:
A tőzsde az egy olyan dolog amit nem fog neked senki megtanítani! Aki sikeres trader az kemény munkával érte el. Lehet ugy csinálni mind a lottót, hogy lehet hogy felmegy vagy lehet hogy lemegy. Mindenki igy kezdi. Amikor már több évtizedig csinálod és közben olvasol, tanulsz, próbálkozol, VESZTESZ mert ez nélkül nincs tanulás. Rájössz dolgokra amiket TE SEM FOGSZ MÁSNAK ELÁRULNI! Ha majd egyszer ráérzel a tőzsdére milliárdos is lehetsz. De csak is sok munkával!!! Remélem segítettem...
2011. szept. 22. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!