Pénzügyekkel szeretnék foglalkozni (bróker, tőzsdézés és minden más). Milyen tanácsokat, tippeket érdemes megfogadnom?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, jelenleg közgazdaságtant tanulok egy jó szakközépben, a pénzügyvilágban szeretnék majd dolgozni. 5-ös tanuló vagyok, nagyon nagy akaraterővel rendelkezem, szinte bármire képes vagyok a cél érdekében, ezért is lenne nagyszerű ha a tapasztalataitokat, tanácsaitokat megosztanátok, mit, miért, hogyan kell csinálni a mai modern pénzvilágban. Rendkívül gyorsan tanulok, nagyon örülnék ha akár külön, emailen is tudnánk együtt értekezni :) Sosem lehet időben elkezdeni, ha az ember a legjobb akar lenni a szakmájában :) Előre is köszönöm a válaszotokat.2011. jún. 30. 18:38
1/7 anonim válasza:
Kicsit túlpörögsz. Végezd el először az egyetemet
2/7 anonim válasza:
Lenne egy tanácsom, azzal kapcsolatban , hogy nem lehet az ilyesmit elég korán kezdeni, de inkább priviben.
3/7 anonim válasza:
Ha 17 évesen én is így gondolkodtam volna, akkor már 27 éve értékesítenék, nem "csak" 15 éve.
Csak gratulálni tudok az elszántságodhoz, tarts ki mellette, és olvass minél több idevágó irodalmat.
4/7 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a középiskolai 5-ös lófüttyöt se ér. :D
A brókerkedés a filmekben jól néz ki, de nem annyira egyszerű, hogy adok-veszek jön a BMW.
Valami erős pénzügyi szakra menj el és ott kiderül hogy mennyire nagy az akaraterő, meg a tanulással hogy állsz.
Csak szép sorban ;)
5/7 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló!
A tanácsaidat illetve tapasztalataidat nekem is eltudnád küldeni? Nagyon hálás lennék érte!
Üdv, egy újabb pénzügyes :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha kiemelkedő akarsz lenni a szakmában, akkor másképp kell látnod a dolgokat mint mások. Ezrek olvassák ugyanazokat a közgazdasági könyveket és ezidő alatt akaratlanul is azonosulnak a benne olvasottakkal, saját hitvallásukká teszik, okosodnak, okosodnak de közben egyforma, szürke közgazdászokká válnak. Pedig a gazdaságtan a világ legegyszerűbb, és az emberi természethez legközelebb álló tudománya. Ha a tanulmányaid alatt képes maradsz a dolgokat mindig a végtelen egyszerűségükben is szemlélni, akkor több lehetsz mint a sok túlkomplikáltagyú utólagk.okos pénzember.
7/7 anonim válasza:
Hogyhogy ez a legegyszerűbb tudomány???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!