DédNagyapád kérdése:
Par nappal ezelott anyam elhivott h irja ala valami papirokat egy banknal. Pl '' xyz'' banknal voltunk 3 nap mulva elmendtunk egy masik bankhoz pl''fgh''?
Figyelt kérdés
es amikor a masodik banknal voltunk miutan alairtam par papirt kiraktak az asztalra kb egy fel cipos doboz nagysagu koteg penzt es ebbol pedig 4 db koteget .anyamat kerdeztem h ez miaz? miert kell alarinom de azt mondta h nem fontos.. namost 2 tippem van vagy kivett kolcson penzt a banktol es en vagyok a kezes szal 18 evet mikro betoltom ha o nem kepes fizetni akkor en kell'' ezt csak gondolom nem vagyok biztos benne h van ijen'' vagy egyik bankbol atrakta a penzet egy masik bankba csak az en nevemre nyitott szamlat ? csak akkro miert kellet mindket banknal alairnom papirokat kerlek segitsetek!2011. okt. 3. 16:05
21/21 anonim válasza:
Tipp?
Mi van, ha a neveden van valami betétszámla, és ebből akarja végtörleszteni a devizahitelét. Azért kellett az aláírásod, hogy felvehesse.
Csak ahhoz minek kellett két bankban járni neked?
Én a helyedben elkezdenék nyomozni, ha nem mond semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!