Általában mit kérnek, milyen papírokat egy jelzáloghitelhez?
általában ezeket:
A hitelkérelem elbírálásához szükséges dokumentumok listája
- érvényes személyigazolvány, vagy az ezt helyettesítő okmány
- lakcímkártya
- adókártya
Fentiek lefénymásolva kék tintával aláírva.
- 1 darab közüzemi számla a befizetést igazoló bizonylattal, mely a személyigazolványban feltüntetett állandó vagy ideiglenes lakhelyre szól (utolsó havi)
- munkáltatói igazolás (saját formanyomtatvány)
- bankszámlakivonat utolsó 3 havi (ha van)
- Alaprajz a lakásról
- teljes hiteles tulajdoni lap 30 napnál nem régebbi
- 90 napnál nem régebbi térképmásolat
- Földhivatal által érkeztetett adásvételi szerződés (amennyiben vásárlási hitel)
- Előző évi Apeh jövedelemigazolás
Ha van, akkor:
- társasházi alapító okirat
- használati megosztás
- elővásárlási jogról lemondó
Építési hitel esetén vagy új építésnél:
- jogerős építési engedély
- költségvetés
- tervdokumentáció
- használatbavételi engedély
díjmentesen dolgozó hiteltanácsadó vagyok és nagyon szívesen segítek, ha privát megkeresel.
www.bankhitel.ws
Köszönöm, olyan gyorsak voltunk, mint a villám.
Jövő hétre már meg lesz a kérelem.
szia, én írtam a listát Neked. Már választottál bankot is? nincs kedved átküldeni a paramétereid emailen és hátha tudok kedvezőbbet kínálni, mint amit kinéztél. Tényleg nem kell érte fizetned. Szerintem egy próbát megér :) Ha Bp-i vagy, akkor pedig még a földhivatalt is elintézem Neked és ezért sem kérek pénzt. (félreértések elkerülése végett: nem szeretetből, de a bank fizet érte. tehát azt a pénzt, amit az adott fióknak fizetne ki a hiteled után, megosztja a fiók és a tanácsadód között)
Remélem meggyőztelek és teszel egy próbát! :) Várom! :)
Nem vagyok pesti. ERSTE lett a nyerő, mert ott van folyószámlánk és 2 papírral kevesebbet kell beszerezni.
Az 1 misi 5 évre 21700 körül van havonta.
na jó 1milliós hitelért nem teperek :) amúgy intéztem távhitelt már Debrecenben, Egerben és Szegeden is...
Erste gyors és rugalmas. ilyen összegnél én sem variálnék más bankkl, ha a munkabéred is odaérkezik... pár száz ft-tal lenne olcsóbb másnál... sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!