Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Általában mit kérnek, milyen...

Általában mit kérnek, milyen papírokat egy jelzáloghitelhez?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:

általában ezeket:

A hitelkérelem elbírálásához szükséges dokumentumok listája

- érvényes személyigazolvány, vagy az ezt helyettesítő okmány

- lakcímkártya

- adókártya

Fentiek lefénymásolva kék tintával aláírva.

- 1 darab közüzemi számla a befizetést igazoló bizonylattal, mely a személyigazolványban feltüntetett állandó vagy ideiglenes lakhelyre szól (utolsó havi)

- munkáltatói igazolás (saját formanyomtatvány)

- bankszámlakivonat utolsó 3 havi (ha van)

- Alaprajz a lakásról

- teljes hiteles tulajdoni lap 30 napnál nem régebbi

- 90 napnál nem régebbi térképmásolat

- Földhivatal által érkeztetett adásvételi szerződés (amennyiben vásárlási hitel)

- Előző évi Apeh jövedelemigazolás

Ha van, akkor:

- társasházi alapító okirat

- használati megosztás

- elővásárlási jogról lemondó

Építési hitel esetén vagy új építésnél:

- jogerős építési engedély

- költségvetés

- tervdokumentáció

- használatbavételi engedély

díjmentesen dolgozó hiteltanácsadó vagyok és nagyon szívesen segítek, ha privát megkeresel.

www.bankhitel.ws

2010. márc. 17. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, olyan gyorsak voltunk, mint a villám.

Jövő hétre már meg lesz a kérelem.

2010. márc. 18. 06:27
 3/5 anonim ***** válasza:

szia, én írtam a listát Neked. Már választottál bankot is? nincs kedved átküldeni a paramétereid emailen és hátha tudok kedvezőbbet kínálni, mint amit kinéztél. Tényleg nem kell érte fizetned. Szerintem egy próbát megér :) Ha Bp-i vagy, akkor pedig még a földhivatalt is elintézem Neked és ezért sem kérek pénzt. (félreértések elkerülése végett: nem szeretetből, de a bank fizet érte. tehát azt a pénzt, amit az adott fióknak fizetne ki a hiteled után, megosztja a fiók és a tanácsadód között)

Remélem meggyőztelek és teszel egy próbát! :) Várom! :)

2010. márc. 19. 18:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok pesti. ERSTE lett a nyerő, mert ott van folyószámlánk és 2 papírral kevesebbet kell beszerezni.

Az 1 misi 5 évre 21700 körül van havonta.

2010. márc. 19. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

na jó 1milliós hitelért nem teperek :) amúgy intéztem távhitelt már Debrecenben, Egerben és Szegeden is...

Erste gyors és rugalmas. ilyen összegnél én sem variálnék más bankkl, ha a munkabéred is odaérkezik... pár száz ft-tal lenne olcsóbb másnál... sok sikert! :)

2010. márc. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!