DédNagyapád kérdése:
Par nappal ezelott anyam elhivott h irja ala valami papirokat egy banknal. Pl '' xyz'' banknal voltunk 3 nap mulva elmendtunk egy masik bankhoz pl''fgh''?
Figyelt kérdés
es amikor a masodik banknal voltunk miutan alairtam par papirt kiraktak az asztalra kb egy fel cipos doboz nagysagu koteg penzt es ebbol pedig 4 db koteget .anyamat kerdeztem h ez miaz? miert kell alarinom de azt mondta h nem fontos.. namost 2 tippem van vagy kivett kolcson penzt a banktol es en vagyok a kezes szal 18 evet mikro betoltom ha o nem kepes fizetni akkor en kell'' ezt csak gondolom nem vagyok biztos benne h van ijen'' vagy egyik bankbol atrakta a penzet egy masik bankba csak az en nevemre nyitott szamlat ? csak akkro miert kellet mindket banknal alairnom papirokat kerlek segitsetek!2011. okt. 3. 16:05
11/21 anonim válasza:
Gondoltam megvédem már szerencsétlent...
Nem azért nem ír ékezetet, mert nincs kedve, hanem NINCS ÉKEZET A GÉPÉN!
12/21 anonim válasza:
Bakker olvass már, kit érdekel, hogy nincs ékezet, van a 10 soros irományában kb. 40 hiba...
13/21 anonim válasza:
utolsó, senkinek nincs baja az ékezetek hiányával (valami szövegértelmezési gondod lehet)...."ijen", szal", "ha ő nem képes fizetni akkor én kell"...a mondatszerkesztés hiányosságairól és a vesszők, egyéb írásjelek használatának hiányáról meg ne is beszéljünk...(igen, én is hanyagolom ezeket - de legalább nem folyik össze a teljes mondandóm ;)
14/21 A kérdező kommentje:
hú baz.dmeg, ha teljes szavak kellenek akkor itt vannak te retek,csak sietek mikor gepen irok,amugz a kérdés nem az volt h helyesen irtam-e hanem az ti agyhalott bal.f.szok ( tisztelet a kivételnek) ... úristen...
2011. okt. 3. 21:52
15/21 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy nem tudsz írni. Az csak illusztrálja, hogy nem lehetsz egy lángész.
Ha te nem nézed meg, anyád meg nem köti az orrodra, hogy miket írsz alá, akkor honnan találjuk ki.
16/21 anonim válasza:
15é létedre milyen csúnyán beszélsz! kimosnám a szád!
Nem semmi, h úgy írsz alá, azt sem tudod mi az!
17/21 A kérdező kommentje:
jo.. de ha anyud megeker es azt monjda h nem fontos most akkor meg anyamnak sem hihetek?
2011. okt. 4. 13:31
18/21 anonim válasza:
Az ember a gyerekét tartja annyira, hogy nem mondja azt neki, hogy nem fontos.
Elnézést, nem ismerem anyád, nem tudom miről van szó, de akkor is furcsa ez az egész.
19/21 anonim válasza:
Milyen a viszonyod anyukáddal? Azért szoktatok beszélgetni, meghallgat?? Ha bármi van kérhetsz tőle segítséget, számíthatsz rá??
20/21 A kérdező kommentje:
hat,utolso nem nagyon ! mar volt 1-2 dolog es annyi h a te dolgod de ojan komoly meg nem volt h tenyelg szuksegem lett volan ra szoktunk beszelgetni de nem ojan melyen de nem feltetlen az o hibajabol ,de en igazabol szeretnek peldakat kapni arra h miert kelelt mennem alairni azokat a papirokat es ha segit amiutna alairtam par papirt kapott egy csomo penzt es az elmult idoben nem hunyt el senki a csaladbol vagy tavolabbi rokon.
2011. okt. 4. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!