Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Panaszt szeretnék tenni az...

Panaszt szeretnék tenni az egyik bankra. Hol tehetem? Fogyasztóvédelem vagy merre?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
fogyasztóvédelem vagy PSZÁF
2011. szept. 15. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérjük a sztorit, hogy miért!
2011. szept. 15. 15:22
 3/7 anonim válasza:
igen-igen.Mi történt?
2011. szept. 16. 18:45
 4/7 anonim válasza:
Igy van, a probléma a lényeg. Mert ha volna válasz egy jogtalan kamat emelésre, vagy kezelési kts. változtatásra - az sokaknak mutatna utat a dzsungelben.
2011. szept. 17. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:
3 hónapja bejelentettem a lakcímmem megváltozását. és ennyire nem képesek. írok nekik levelet, felhívnak hogy oké, és semmi nem történik.
2011. szept. 18. 06:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Tán csak nem a Raiffeisenre gondolsz? Nekem 2 év alatt nem voltak képesek átírni többszöri bejelentést követően sem. Utána másfél hónapig nem volt bankkártyám, mert minden ügyintéző mást mondott, hogy hova küldték ki.

A telefonszámmal már szintén végig kellett velük csinálnom ezt a dolgot, azt egy év alatt voltak képesek bejegyezni.

Ha lejár a mostani kártyám és eljövök ettől a lúzer társaságtól az tuti.

2011. szept. 18. 19:53
 7/7 A kérdező kommentje:
nem az a bank. de nekem elég volt. nem hiszem hogy nincs lehetőség számonkérni őket. ha fordított lenne a helyzet, már tuti rámvernének mindenféle díjat.
2011. szept. 19. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!