Mit gondoltok a Fundamenta lakáskasszáról?
szia!
a fundamentát nem tartom rossznak viszont a hátránya hogy van egy megtakarítási limit, tehát nem igazán sok pénz gyűl össze.
amennyiben gondolod elbeszélhetünk más megoldásokról is privát mailben
Üdv,
(u.i. örülök és gratulálok hogy annyira értelmes vagy hogy időben gondolsz ilyenekre. általában a legtöbb fiatal elissza, elveri a kis pénzét és majd későn ébrednek fel hogy félretehették volna....de, ezekből lesznek a hiteligénylők.....)
Nem jó ötlet. Megköti a kezed.
Fontos természetesen a lakás. De hidd el, eszméletlen szívás, ami például most velem történt, nem lakáskasszával ugyan, hanem biztosítással: elvesztettem a munkahelyem, iszonyúan kéne egy kis pénz. Tudom, hogy százezrek vannak a biztosításban, de nem férek hozzá. Plusz mondjuk még fizetnem is kell, a semmiből persze, mert diák vagyok, ezért munkanélkülim nincs, de lehet hogy a fundamentánál ezt fel lehet függeszteni.
Ez alapján a következőt ajánlanám inkább: nyiss egy számlát, erre pakolj fel legalább fél millát. Abból már elélsz pár hónapig, ha gáz van. És csak amikor ez a biztonsági tartalék megvan, akkor köss fundamentát.
1.) A FUNDAMENTA nem biztosítás
2.) Mondj olyan bankszámlát, melynél ennél többet kapsz: FUNDAMENTA számla: ha beteszel 20.000 Ft kapsz 6.000-et + 1% extra kamatot (évi 240.000 + 72.000 + a kamat)
3.) ha végig takarékoskodsz 3.9%-os kamatra kaphatsz hitelt (csak mondom banki kamatok 9%-tól indulnak, utána nézhetsz)
4.) info.lakastarek@gmail.com és részletes, korrekt tájékoztatást kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!