Mi a véleményetek a fundamenta takarék szolgáltatásról?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 13:12
1/3 anonim válasza:
Szerintem rendkívül hasznos szolgáltatás, annak, akinek már eleve van pénze.... Ugyanis havi 5-20 ezer között választható ugye a megtakarítás, na most 10 évre havi 5ezerrel számolva nagyon nagy összeg nem kaparható össze, még ha utána felveheted a hitelt is, amit megint nyögsz pár évig. Ami miatt buktató szerintem, hogy ja kapsz rá 30% állami támogatást, ami marha jól hangzik, csak azt, amikor megveszed az alapanyagokat a házhoz (tegyük fel új házat építesz), 25% adóval vissza is fizetsz. Abból a szempontból jobb szerintem mint egy bank, hogy kevesebbet fizetsz vissza, ha hitelt vettél fel.
2/3 anonim válasza:
Igaz, csak akkor ne 30%-ot írjon, hanem, hogy 5% állami támogatást kapsz ;-)
3/3 anonim válasza:
Nos, nem írhat mást. Az állami támogatás mértéke 30%, így ezt kell írnia. Vagy nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!