Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Aki már felvette a fundamentáj...

Aki már felvette a fundamentáját, forintra pontosan annyit utalt a fundamenta, amennyit mondott a szerződés felbontásakor?

Figyelt kérdés
Mikor jeleztük, hogy ki szeretnénk venni, mondtak egy x összeget, hogy annyit fogunk kapni. Fontos lenne tudnom, hogy biztos számíthatok-e erre az összegre, vagy járt már valaki úgy, hogy akár 10e-rel is, de kevesebbet kapott, mert a fundamentás valamit elnézett?
2011. szept. 7. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:

én évente kapok kimutatást, mennyit tettem be hónapokra kimutatva! és mennyi az állami támogatás.

én minden nap tudom, mennyi pénzem van bent.

te hogyhogy nem?

2011. szept. 7. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:

és azt hiszem szerz. bontáskor ugrik az állami támogatás, azt nem adják meg

de vannak kiskapuk

pl a szerz. idő módosítása, vagy számla megbontás, ilyesmik.

2011. szept. 7. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Jön a kimutatás nekem is, csak kíváncsi vagyok, hogy valóban forintra pontosan annyit utalnak-e ki. Azért érdekel ennyire, mert lakáshitelbe szeretném betörleszteni, és meg kel adni, hogy mennyit. Mármint a banknak, hogy mennyit fogok befizetni. És nagy égés lenne, ha én x összeget adok meg, mert annyit ír és mond a fundamenta, mikor megérkezik a pénz, akkor pedig csak x-valamennyi jön. Nem lenne pénzem a hiányzót kipótolni, még ha pár tízezerről is lenne szó.

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, nem idő előtt veszem ki a fundit, tehát kapom a kamatot és a támogatást is.

2011. szept. 7. 19:54
 4/5 anonim válasza:
Ha akkor veszed ki, amikor lejár a szerződésed, akkor annyit kapsz, amennyit mondtak, nincs a kiutalásnak költsége.
2011. dec. 10. 15:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm. Már túl vagyok rajta, minden rendben volt.:)
2011. dec. 10. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!