Aki már felvette a fundamentáját, forintra pontosan annyit utalt a fundamenta, amennyit mondott a szerződés felbontásakor?
én évente kapok kimutatást, mennyit tettem be hónapokra kimutatva! és mennyi az állami támogatás.
én minden nap tudom, mennyi pénzem van bent.
te hogyhogy nem?
és azt hiszem szerz. bontáskor ugrik az állami támogatás, azt nem adják meg
de vannak kiskapuk
pl a szerz. idő módosítása, vagy számla megbontás, ilyesmik.
Jön a kimutatás nekem is, csak kíváncsi vagyok, hogy valóban forintra pontosan annyit utalnak-e ki. Azért érdekel ennyire, mert lakáshitelbe szeretném betörleszteni, és meg kel adni, hogy mennyit. Mármint a banknak, hogy mennyit fogok befizetni. És nagy égés lenne, ha én x összeget adok meg, mert annyit ír és mond a fundamenta, mikor megérkezik a pénz, akkor pedig csak x-valamennyi jön. Nem lenne pénzem a hiányzót kipótolni, még ha pár tízezerről is lenne szó.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, nem idő előtt veszem ki a fundit, tehát kapom a kamatot és a támogatást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!