Nem kellene már tenni valamit, hogy ne csak a hitelfelvevők viseljék a svájci frank árfolyam különbözetét?
A bank miért nem vállal kockázatot, és akkor milyen jogon számít fel kamatot? Miért csak a vevő szív, a bank miért nem? Miért nem lehet fele fele arányban viselni a terhet?
Kellene indítani erre valamit vagy alakítani egy külön pertársaságot :/
dühős vagyok
holnap jövök
Mert nekünk a sült galamb a szánkba szállt???Te miről beszélsz?
Neked szállt a szádba, mert valaki-jelen esetben egy bank-segített a nyomorodon.
Mi magunknak teremtettünk mindent, nem függünk senkitől.Te eladtad a hátralévő életedet, az adóságspirálból nem fogsz kikeveredni.
Annyi a lényeg, hogy nekem van tőkém, neked nincs.Bocs, hogy nem akarok a helyedben lenni...
Nana, a nyomor azért erős kifejezés, nem gondolod?
Én nem élek nyomorban, nekünk sincs egyetlen egy hitelünk sem, ellenben a szüleim most szívnak, mert mindketten nyugdíjasok és 1 millióval kell többet visszafizetniük.
A mostani devizatermékek hibásak, ezt már többen mondták, de a korábbi kormány az népséget szinte rákényszerítette, hogy devizahitelt vegyenek fel, mert a forint sokkal több költségbe került volna, és most emiatt minden deviza hiteles szív.
Én húznék egy határt és garanciát biztosítanék a hitelesek számára is, hogy ekkora árfolyam különbözetet ne csak az adósok viseljék, hanem a bank is, aki annak idején ezt a hibás terméket oly kedvezményesen kínálta és nem a forintosat erősítették.
A válaszod kedves utolsó, meg továbbra sem az értelmedet mutatja, hanem a kicsinyességedet, és hogy a szegényebb embereket lenézed, emiatt a sors még meg fog büntetni, meglátod.
Én magam soha eszembe sem jutott lenézni egy idős embert sem, vagy azokat, akik több gyermekkel hitelt vesznek fel, hogy nagyobb lakást tudjanak biztosítani a gyermeküknek, ez miért bűn?? Miért bűn, ha nem várnak éveket, évtizedekig és nyomorognak egy kis lakásban, ehelyett igénybe veszik a bankok "segítségét" és előbb veszik meg ezt a lakást, és részletekben fizetik.
Miért tartod ezeket az embereket butának? Mert neked éppen összejött egy olyan vállalkozás, ami nyereséges? Bebukhat még és akkor majd meglátjuk, te hol leszel!
Írhatsz ide 6 oldalas monológokat is, a lényegen akkor sem változtat semmi.
Pár mondatot kiragadtál azokból a dolgokból, amiket most szajkóz a média.Hibás termék, meg bla-bla-bla.
Itt a hibás egyedül ti vagytok, senki más.Az meg, hogy engem minősítesz, az a te szegénységi bizonyítványod.
Köszi a jókívánságot, de nem fogunk tönkre menni, mert veled ellentétben mi megfontoltak vagyunk minden téren, és meg is van az eredménye.Ennyi.
Nem csak a média szajkózza, ez így van!
Szegénységi bizonyítvány? Ajjaj!
Lehet hogy a devizahitelesek döntése mostanra már rossz, de ha a frank marad volna 150 körül és lenne egy sokkal jobb házuk és autójuk mint neked, és nem dolgoztak volna vállalkozásban éjjel nappal, hanem bejelentett munkával, délután szabadidővel, akkor is ők lennének a hibásak és buták? Ekkora emelkedésre azonban senki nem számított, épp ezért én húztam volna egy garanciális határt, hogy mondjuk 240-ig a vevő állja, és az a fölötti különbözetet a bank viselje, ez lenne a bank kockázata. És akkor millió családot mentenénk meg az éhhaláltól, a lakáselvesztéstől, akiket TE éppen lenézel! Van gyereked? Szerintem egy sem!
Nem fogsz tönkremenni, ezt így előre tudod? Hm, én könyvelő vagyok, láttam már csodát....!
Rosszat nem akarok nektek, csak egyszer legyetek azok helyébe akik most szenvednek és akkor majd meglátjuk, mit fogtok mondani.
itt befejeztem!
Elmondom neked,-bár közöd nincsen hozzá- hogy van gyermekünk, aki 17 éves, de már házat vettünk neki HITEL NÉLKÜL.
A helyedben nem reklámoznám, hogy könyvelő vagy, mert a szövegértésed nulla.
Én nem néztem le senkit, csak elmondtam a tényeket.Mi így élünk, ti úgy.Ez az, amit te nem tudsz elfogadni, és süt belőled az irigység.És még egyszer mondom, nem fogunk tönkre menni, akár mennyire is szeretnéd.:)
Kérdező, te most csak veszekedni akarsz?
Felvetettem egy csomó dolgot (22:07), de azokra nem reagálsz!
"én húztam volna egy garanciális határt, hogy mondjuk 240-ig a vevő állja,"
Húztál volna. De nem húztak. A jelenlegi hiteleket pedig a már megkötött vállalásokkal kell fizetni.
"rákényszerítette, hogy devizahitelt vegyenek fel, mert a forint sokkal több költségbe került "
"nem a forintosat erősítették. "
Ez nem olyan egyszerű, és ha ezt könyvelőként nem tudod hogy működik, akkor ez nagyon nagy szégyen! A pénzügyi folyamatokkal tisztában kellene lenned!
"Elmondom neked,-bár közöd nincsen hozzá- hogy van gyermekünk, aki 17 éves, de már házat vettünk neki HITEL NÉLKÜL."
Leszel a pótanyukám, vagy pótapukám? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!