Nem kellene már tenni valamit, hogy ne csak a hitelfelvevők viseljék a svájci frank árfolyam különbözetét?
A bank miért nem vállal kockázatot, és akkor milyen jogon számít fel kamatot? Miért csak a vevő szív, a bank miért nem? Miért nem lehet fele fele arányban viselni a terhet?
Kellene indítani erre valamit vagy alakítani egy külön pertársaságot :/
dühős vagyok
holnap jövök
21:36
Talán, mert nem akartam 38%-os kamatot fizetni
Ha megveszed a noname mosóport a Tescoban, mert az olcsóbb, akkor visszamész reklamálni, ha nem mossa fehérre a ruhádat? Ugye nem? Tudtad mit veszel, tudtad, hogy megvan a kockázata, hogy olcsó húsnak híg lesz a leve, de te bevállaltad. A szolgáltató ezzel nem tud mit csinálni, a pénzére azonban jogosan tart igényt.
Aláírtad a papírt. Elolvastad az apróbetűt. Hol a gond?
Nem utólag vagyok okos, éppen hogy előre gondolkodom/gondolkodtam akkor, mikor nem vettem fel hitelt.
Én nem azt mondom, hogy nem sajnálom azokat, akik most nyögik a durva törlesztőket. Igen, sajnálom, én csak az ellen emeltem szót, hogy a bankot szidjuk, mint bűnöst, aki nem segít. Nem feladata, hogy segítsen. A hitelesek meg játsszák az áldozati bárányt.
"meglesz a precedens és akkor aztán lesz nemulass! "
Ideje lenne észrevenni, hogy ez nem amerika! Magyarországon nincs precedensjog! Egy bíró döntése nem kötelezi hasonlóan dönteni a többi bírót.
Nem értem, hogy egyes hitelesek, miért vannak megsértődve, ha azt kérik számon rajtuk, amire leszerződtek! Senkit nem kényszerítettek CHF hitel felvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!